Fatih Tekke: 3 puan alabilirdik, kesinlikle hak etmiştik

İstanbulspor, Spor Toto Süper Lig'in 30'uncu haftasında Fraport TAV Antalyaspor ile sahasında 3-3 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından İstanbulspor Teknik...

İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, takımının Antalyaspor karşısında istediklerini sahaya yansıttığını söyledi. Maçın her açıdan zor olduğunu belirten Tekke, Antalyaspor'un kötü oyununa neden olan takımın kendileri olduğunu ifade etti. İçeride söylediği sözlerin yanlış anlaşıldığını belirten Tekke, bazı oyuncularının performansının daha iyi olması gerektiğini vurguladı. 

İstanbulspor'un 34-35 kişilik bir kadroya sahip olduğunu belirten Tekke, şu anda dışarıda 11'de oynamayı düşünen oyuncuların olduğunu söyledi. Tüm olumsuzluklara rağmen alınan puanın iyi olduğunu belirten Tekke, Fatih Karagümrük, Beşiktaş ve MKE Ankaragücü maçlarında da puanı hak ettiklerini ancak alamadıklarını ifade etti. İstanbulspor'un son ana kadar yarışın içinde kalmaya devam edeceğini söyleyen Tekke, çalışmaya devam ederlerse bunu başaracaklarına inandığını dile getirdi.

Antalyaspor'un kazandığı penaltı pozisyonunun hatırlatılması üzerine Tekke, hakemlerle ilgili tek cümle kullanmayacağını söyledi. Maç içinde gergin anların olabileceğini belirten Tekke, saha içinde neler yaptıklarına odaklandığını ifade etti.

Alfons Groenendijk ise takımının performansından memnun olmadığını dile getirdi. Geçiş oyunu oynayan rakipler karşısında zorlandıklarını belirten Groenendijk, hata yaparak geri düştüklerini söyledi. İç sahada bambaşka bir takım olduklarını ifade eden Groenendijk, deplasman maçlarında neden aynı performansı gösteremediklerini araştırmaları gerektiğini belirtti. 

Maçta yapılan hataların Kasımpaşa maçını hatırlattığını söyleyen Groenendijk, oyuncularının üç kez geriye düşmesine rağmen üç kez geri gelerek mücadele ettiğini dile getirdi. Son dakikalardaki penaltı ve alınan puanın tek sevindirici unsur olduğunu ifade eden Groenendijk, ikinci yarı oyuna giren oyuncuların performansından memnun olduğunu söyledi. 

Ligin sonuna geldiklerini belirten Groenendijk, daha çok çalışmaları gerektiğini vurguladı. Takımına güvendiğini dile getiren Groenendijk, puan farkının açılmadığını ve ligde kalacaklarından emin olduğunu ifade etti. 

İstanbulspor ve Antalyaspor arasındaki mücadelede her iki teknik direktör de takımlarının performansından memnun olmadıklarını dile getirdiler. Ancak her iki takım da son ana kadar yarışın içinde kalmaya devam edeceklerini ifade ettiler. Ligde kalma mücadelesi veren takımların sayısı 11 olduğu için mücadele daha da zorlaşacak gibi görünüyor. Ancak profesyonel oyunculardan kurulu takımların ligde kalacaklarına inanmak gerekiyor.

fatih tekke istanbulspor fatih tekke istanbulspor maaş fatih tekke yardımcıları istanbulspor süper lig puan durumu anında spor anindaspor spor haberleri türkiye süper ligi spor toto süper lig süper lig