Eski milli futbolcular vekil seçildi

Eski milli futbolcular Alpay Özalan AK Parti'den, Saffet Sancaklı MHP'den, Ünal Karaman ise İYİ Parti'den milletvekili seçildi.

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sonuçlarına göre, Türkiye'nin eski milli futbolcuları da Meclis'e girdi. Resmi olmayan sonuçlara göre, AK Parti'nin 2. Bölge 2. sıra milletvekili adayı Alpay Özalan, geçtiğimiz dönem olduğu gibi bu dönem de TBMM'de yer alacak.

MHP'nin Kocaeli 1. sıra milletvekili adayı Saffet Sancaklı da memleketindeki yarışı kazanarak sandıktan çıktı. İYİ Parti'nin Konya 1. sıra adayı Ünal Karaman da Konya'da seçildi.

Ancak, spor camiasının bazı isimleri vekil seçilemedi. AK Parti'nin Antalya 7. sıra milletvekili adayı eski futbol hakemi Kuddusi Müftüoğlu, İYİ Parti'nin Hatay 2. sıra milletvekili adayı eski milli futbolcu Gökhan Zan ve CHP'nin Ankara 2. Bölge 4. sıra milletvekili adayı milli tekvandocu İrem Yaman Meclis'e giremedi.

Seçim sonuçlarına göre, Türkiye'nin eski milli futbolcuları arasında Alpay Özalan ve Saffet Sancaklı gibi isimler Meclis'e girmeyi başardı. Ancak, diğer spor camiası temsilcileri vekil seçilemedi.

Seçim sonuçlarının ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz.