Erol Bulut'un Cardiff City'ye transferinin perde arkasındaki Türk: Mehmet Dalman

Erol Bulut, İngiltere Championship takımının başına geçti. Kulübün sahibi milyarder Malezyalı işadamı Vincent Tan, 'Erol Bulut'un mükemmel geçmişi, coşkusu...

Cardiff City, Yeni Teknik Direktörü Erol Bulut'u Tanıttı

İngiltere Championship takımlarından Cardiff City, yeni teknik direktörü Erol Bulut ile sözleşme imzaladı. Galler kulübü, Avrupa'nın dört bir yanından gelen teknik direktörler arasından en kaliteli ismi seçerek, gelecekteki başarılarına yön verecek ismi belirledi.

48 yaşındaki Erol Bulut, futbolcu ve teknik direktör olarak engin bir deneyime sahip. Şampiyonlar Ligi'nde oynayan ve 200 lig maçında teknik direktörlük yapan Bulut, Cardiff City'nin daha önceden sahip olmadığı türden bir deneyim sunacak. Kulüp başkanı Mehmet Dalman'ın da transferde etkisi büyük oldu. Kıbrıs Türk'ü olan 65 yaşındaki Dalman, 2013 yılında başkanlık görevine geldiği takımı 5 yıl içinde Premier Lig'e çıkarmıştı.

Cardiff City'nin sahibi milyarder Malezyalı işadamı Vincent Tan, Erol Bulut'un coşkusunu, başarıya aç olmasını ve kararlılığını takdir ettiğini belirtti. Tan, Erol Bulut'un takıma çok değer katacağına inanıyor.

1920 yılında kurulan Cardiff City, 103 yıllık mazisiyle İngiltere futbolunun önemli kulüplerinden biri. Premier Lig'de mücadele eden lacivert beyazlı kulüp, bu sezon Championship'de küme düşme hattının hemen üstünde 21. sırada yer aldı. Erol Bulut'un Cardiff City'deki yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Erol Bulut'un Cardiff City'de gösterdiği başarılar, Türk futbolseverlerin de gurur kaynağı olacak. Türk teknik direktörlerin başarısı, ülkemizin adını dünya futbol arenasında daha fazla duyuracak. Erol Bulut'un yeni görevinde başarılı olmasını diliyoruz ve kendisine destek veriyoruz.