Erkekler Süper Ligi Cemal Kütahya Sezonu'nda yarı finalistler belli oldu

2022-2023 Hentbol Erkekler Süper Ligi Cemal Kütahya Sezonu Play-off 1. Tur ikinci maçları bugün tamamlandı. Beykoz Belediyesi, Sakarya Büyükşehir Belediyesi,...

2023 yılı Play-Off müsabakaları heyecanı başladı! Beykoz Belediyesi ile Spor Toto Spor Kulübü, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile de Beşiktaş Yurtbay Seramik'in karşılaşacağı yarı final maçları ve üçüncülük maçları için tarihler henüz açıklanmadı.

Yarı final maçları üç maç ve iki galibiyet üzerinden oynanacak. İlk maç normal sezonu daha alt sırada tamamlayan takımın sahasında, ikinci ve üçüncü maçlar normal sezonu daha üst sırada tamamlayan takımın sahasında gerçekleştirilecek.

Final serisi ise beş müsabakadan oluşacak ve üç galibiyet üzerinden belirlenecek. İlk maç normal sezonu daha alt sırada tamamlayan takımın sahasında, ikinci ve üçüncü maçlar normal sezonu daha üst sırada tamamlayan takımın sahasında oynanacak. Dördüncü maç normal sezonu daha alt sırada tamamlayan takımın sahasında, beşinci ve son maç ise normal sezonu daha üst sırada tamamlayan takımın sahasında yapılacak.

Play-Off 1. Tur 1. Müsabakaları'nda Köyceğiz Belediyesi 36-37 Beykoz Belediyesi'ni, Mihalıççık Spor Kulübü 24-41 Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ni, Nilüfer Belediyespor Kulübü 33-38 Beşiktaş Yurtbay Seramik'i ve İzmir Büyükşehir Belediyesi de 25-29 Spor Toto Spor Kulübü'nü mağlup etti.

Play-Off 1. Tur 2. Müsabakaları'nda ise Beykoz Belediye 33-32 Köyceğiz Belediyesi'ni, Sakarya Büyükşehir Belediyesi 34-31 Mihalıççık Spor Kulübü'nü, Beşiktaş Yurtbay Seramik 35-24 Nilüfer Belediyespor Kulübü'nü ve Spor Toto Spor Kulübü de 29-24 İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni yendi.

Heyecanın dorukta olduğu bu müsabakalarda hangi takımın şampiyon olacağı merakla bekleniyor. 2023 yılı Play-Off müsabakaları için tarihlerin açıklanmasıyla birlikte sporseverlerin takip etmesi gereken birbirinden heyecanlı maçlar bizi bekliyor.