Ergin Ataman: Panathinaikos'un yeni Obradovic'i olmak isterim

Anadolu Efes'in Başantrenörü Ergin Ataman, hakkında çıkan Panathinaikos iddialarına ilişkin konuştu. Ataman, ''Eğer gelirsem Panathinaikos'un yeni...

Anadolu Efes'in başarılı teknik direktörü Ergin Ataman, sezon sonunda sözleşmesinin sona ereceği yönündeki haberlerin ardından Yunan basınına çarpıcı açıklamalar yaptı.

Live Sport'a verdiği röportajda konuşan Ataman, Panathinaikos iddialarına ilişkin, "Eğer Panathinaikos'a gidersem oranın yeni Obradovic'i olmak istiyorum" ifadelerini kullandı. Ayrıca, "Görüşmelerin olduğu doğru, şu anda söyleyebileceğim tek şey konuyla ilgili iyi hislerimin olduğu. Anadolu Efes'ten ayrılırsam, Panathinaikos ilk tercihim olacak" şeklinde konuştu.

Anadolu Efes'in son iki sezonu Euroleague şampiyonu olarak tamamlamasına rağmen bu sezon play-off'lara kalamaması taraftarları hayal kırıklığına uğrattı. Ergin Ataman'ın takımdan ayrılması durumunda ise Panathinaikos'un ilk tercihi olacağı belirtiliyor.

Ataman'ın başarılı kariyeri, Türk basketbolu için önemli bir yer tutuyor. Kendisi, daha önce Galatasaray ve Beşiktaş gibi takımlarda da görev yapmıştı. Yunanistan'da da başarılı bir kariyer yapması halinde, Türk basketbolu adına da önemli bir kazanım olacak. 

Basketbolseverler, Ataman'ın geleceği konusunda merakla bekleyişlerini sürdürürken, Anadolu Efes'in de yeni teknik direktör arayışlarına başladığı belirtiliyor. Takımın geleceği hakkındaki gelişmeleri yakından takip etmeye devam edeceğiz.

anadolu efes ergin ataman anadolu efes fenerbahçe ergin ataman fenerbahçe beko anadolu efes ergin ataman anadolu efes real madrid ergin ataman ergin ataman anadolu efesten ayrıldı mı basketbol haberleri euroleague anında spor anindaspor