Erdem Can: Hedefimiz ülkemizi iyi temsil etmek

Türk Telekom, yarın Gran Canaria ile oynanacak Eurocup final maçı öncesi son antrenmanını tamamladı. Antrenmanda konuşan Başantrenör Erdem Can, Finalde...

Türk Telekom, Eurocup finalinde mücadele edeceği Gran Canaria Arena'da son antrenmanını gerçekleştirdi. Takımın başantrenörü Erdem Can, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, oyuncularının birlikte hareket ettiğini ve konsantrasyon açısından deplasman veya sahalarında oynamanın bir fark yaratmadığını söyledi. Can, "Kazanmamız gereken bir maç oynayacağız. Finalde ülkemizi, kulübümüzü ve şehrimizi en güzel şekilde temsil etmek istiyoruz" dedi.

Türk Telekom Spor Kulübü Başkanı Yusuf Kıraç ise hedeflerinin ülkelerini iyi temsil etmek olduğunu belirterek, "İkinci hedefimiz ise Avrupa Ligi'ni Ankara'ya getirmek. Oyuncularımız çok sağlam karakterlere sahip. Finale kadar bunu gösterdiler. Yarın yine ellerinden geleni yapacak ve Türkiye'ye kupayı götürecekler" şeklinde konuştu.

Kulüp Genel Menajeri Önder Külçebaş ise takımın iyi bir kimyası olduğuna dikkat çekerek, "Oyuncularımız bütün sezon boyunca inanılmaz mücadele etti. Bu mücadelenin karşılığında kupayı büyük bir enerjiyle taraftarlarımıza, bizi izleyenlere, takip eden tüm milletimize hediye etmek istiyoruz. İnşallah yarın buradan hep beraber kupayla döneceğiz" diye konuştu.

Türk Telekom, Eurocup finalinde İspanyol ekibi Valencia Basket ile karşılaşacak. Türk Telekom'un finalde ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceği ve kupayı Ankara'ya getireceği umut ediliyor.