Enes Ünal'ın hocası değişti! Getafe'de yeniden Jose Bordalas dönemi...

Milli futbolcu Enes Ünal'ın forma giydiği La Liga ekibi Getafe'nin yeni teknik direktörü daha önce kulüpte 5 sezon görev yapan İspanyol Jose Bordalas oldu.

İspanya La Liga takımlarından Getafe'de teknik direktör değişikliği yaşandı. Milli futbolcu Enes Ünal'ın da formasını giydiği takımda kötü gidişat sonrası Quique Flores Sanchez'in görevine son verildi. Yerine takımın başına Jose Bordalas getirildi.

İspanyol çalıştırıcı Jose Bordalas, Getafe'yi 2016-2021 yılları arasında 5 sezon boyunca çalıştırmıştı. Bu süre zarfında çıktığı 212 maçta 1.46 puan ortalaması yakalayan Bordalas, takımının başında başarılı bir performans sergilemişti.

Getafe ise La Liga'da 31. hafta sonunda 7 galibiyet, 10 beraberlik ve 14 mağlubiyetle topladığı 31 puanla 18. sırada yer alıyor ve düşme hattında bulunuyor.

Jose Bordalas'ın takımın başına geçmesiyle birlikte Getafe'nin performansının nasıl etkileneceği ise merak konusu oldu. Takımın gelecekteki maçları ve performansı, futbolseverler tarafından yakından takip edilecek.