Dursun Özbek: Son haftadan önce Galatasaray şampiyonluğunu ilan eder

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı ekibin ligin son haftasına kalmadan şampiyonluğunu ilan edeceğini belirtti.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Fatih Karagümrük ile sahasında 3-3 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Özbek, takımının oynadığı oyun dolayısıyla tebrik etti ve şampiyonluğa odaklandıklarını belirtti. "Bugünkü oyun itibarıyla oyuncularımı ve teknik kadromu tebrik ediyorum. Karagümrük de 3 pozisyon yakaladı ve gole çevirdi. Biz hala 7 puan öndeyiz. Şampiyonluk yürüyüşümüz devam ediyor" dedi.

Özbek, Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş ile deplasmanda oynayacakları maçı da değerlendirdi. Takımının performansına ve moraline güvendiğini belirten Özbek, "Güzel bir maç olacağını düşünüyorum ama sahadan galip çıkacak takım Galatasaray olacak" şeklinde konuştu.

Merkez Hakem Kurulu'nun bazı hakemlere ve VAR hakemlerine sezon sonuna kadar maç vermeme kararı almasına da değinen Özbek, "Hakem performansı giderek bütün kulüplerin sorunu haline geldi. Kulüpler Birliği toplantılarında hakem hatalarından başka bir şey konuşulmuyor. Hakemlerle ilgili yorumlarımızı lehimize aleyhimize olarak değerlendirmiyoruz. Hakemler, adalet sergileyecekse bunu herkes için sergilemeli. Bütün takımlar için eşit mesafede durmaları lazım" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya da cevap veren Özbek, "Rakiplerimizin ne söylediğiyle ilgilenmiyoruz. Kendi oyunumuzla, kendi hakkımızı, futbolun sahadaki adaletini savunarak devam ediyoruz. Hiç kimse heveslenmesin, bizim yürüyüşümüzde performansımız artarak devam ediyor" dedi.

Son olarak, Bafetimbi Gomis'in takımdan ayrılma isteğiyle ilgili konuşan Özbek, "Dünkü davranış biçimi kabul edilebilir değil. Galatasaray'ın bir profesyoneli olarak biz nasıl seçilmiş olarak hizmet ediyorsak bütün profesyoneller de hizmet etmek durumundadır. Çıkışını yadırgadım. Niye böyle bir davranış sergiledi, yönetim kuruluna önümüzdeki hafta gelecek, etraflıca konuşacağız" şeklinde konuştu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in açıklamaları, takımın şampiyonluk yolundaki kararlılığını bir kez daha ortaya koydu. Taraftarlar da takımlarına desteklerini sürdürerek, son haftalarda yaşanacak heyecanlı maçlara hazırlanıyorlar.

 

dursun özbek galatasaray dursun özbek galatasaray kariyeri dursun özbek galatasaray lisesi dursun özbek galatasaray lisesi mezunu mu dursun özbek galatasaraydan alacağı fatih karagümrük anındaspor anindaspor anindasportr anindasporofficial