Didem Akın: Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı bu sene çok ciddi bir yatırım yaptı...

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın eski menajeri Didem Akın, Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinlikte minik basketbolculara...

Basketbolun önemi hakkında konuşan eski basketbolcu Didem Akın, takım sporunun önemine dikkat çekti. Minik basketbolcularla güzel anıları olduğunu dile getiren Akın, ailelerin sadece okul konusuna odaklanmaması gerektiğini, sporun da eğitimle birlikte gitmesi gerektiğini söyledi. Özellikle küçük yaştaki çocuklar için sporun hayatlarında olması gerektiğini vurgulayan Didem Akın, okullarda beden eğitimi hocalarına eğitim verilmesi gerektiğini de belirtti.

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın bu sene çok ciddi yatırımlar yaptığını ifade eden Didem Akın, takımın antrenörünü değiştirdiğini ve önemli transferler yaptığını söyledi. Umarım Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, istedikleri Avrupa şampiyonluğunu evlerine getirirler dedi.

Didem Akın, her zaman Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'na özlem duyduğunu belirterek, onların başarılı olduğunu görmekten mutluluk duyduğunu ifade etti. Altyapıyı kurduklarını ve takımın devam ettirdiğini söyleyen Akın, milli takımlar seviyesinde de başarı elde etmek için altyapılara önem verilmesi gerektiğini söyledi. İyi oyuncular yetiştirmenin rekabetle olacağını belirten Didem Akın, sponsorların desteği ile kadın basketbolun ön plana çıkacağını da sözlerine ekledi.

Basketbolun bir takım sporu olduğunu ve bu sporun hayatımızda olması gerektiğini vurgulayan Didem Akın'ın sözleri, genç basketbolculara ilham kaynağı olabilir. Basketbolun yanı sıra diğer spor dallarına da ilgi göstermek ve sporu hayatımızın bir parçası haline getirmek, sağlıklı bir yaşam için de son derece önemlidir.