Denizlispor Başkanı Mehmet Uz'dan 'istifa' çağrılarına cevap

Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, içinde bulundukları kötü durumdan çıkacaklarına inandıklarını belirtti.

Denizlispor, Spor Toto 1. Lig'in 8. haftasında Pendikspor'a 1-0 mağlup oldu ve üzüntü hakim. Kulüp Başkanı Mehmet Uz, transfer yasağı ve sakat oyuncuların çokluğu sebebiyle ideal bir kadroyla sahaya çıkamadıklarını belirtti. Pendikspor maçında 3'ü sakat, 2'si cezalı 5 oyuncudan mahrum kaldıklarını ve alt yapıdan 6 oyuncuyla sahada mücadele ettiklerini ifade etti.

Başkan Uz, alınan kötü sonuçların kendilerini de üzdüğünü ve geçen sezon aynı yönetim, aynı teknik heyet ve aynı oyuncularla zoru başardıklarını hatırlattı. Sakat ve cezalı oyuncuların takıma katılmasıyla birlikte galibiyetlerin geleceğine inandığını söyledi. Taraftarların yönetimi istifaya çağırmasını anlayışla karşıladığını ve futbolda böyle şeylerin yaşanabileceğini belirtti.

Başkan Uz, geçtiğimiz sezon kulübün durumunu şeffaf bir şekilde kamuoyuna açıkladıklarını ve kayyuma kalma tehlikesiyle karşı karşıya kalan kulübü ligde tuttuklarını söyledi. Kendi dönemlerinde borç yapmadıklarını ve geçmişten gelen borçlar sebebiyle transfer yasağına takıldıklarını ifade etti. Ancak mazeret değil, iş üretmeye çalıştıklarını belirten Başkan Uz, kulübün borç sarmalından kurtulup kendi ayakları üzerinde duran bir kulüp olması için çıktıkları yoldan geri dönmeyeceklerini söyledi.

Başkan Uz, eleştirilerin başlarının üstünde yeri olduğunu ve ne bizi eleştirenlere ne de istifaya davet edenlere en küçük bir kırgınlık ya da kızgınlık hissetmediğini belirtti. Sorumluluklarını ne yapmak istediklerini bildiklerini ifade eden Başkan Uz, inşallah başaracaklarını sözlerine ekledi. Denizlispor taraftarları, takımlarının başarısı için desteklerini sürdürmeye devam ediyor.