Dağ bisikletçilerine Gebze ev sahipliği yaptı

26 ilden 350 sporcunun katılımıyla bu yıl ilki düzenlenen Gebze Ulusal Dağ Bisikleti Kupası yarışlarında dereceye girenlere kupa ve ödülleri, ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz tarafından takdim edildi.

Gebze Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Gebze Ulusal Dağ Bisikleti Kupası yarışları, Beylikdağı’nda gerçekleştirildi. Yurdun dört bir yanından katılan 350 sporcu nefes kesen mücadelelerine sahne oldu.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün ev sahipliği yaptığı yarışlarda, 26 farklı ildeki sporcular zorlu parkurda kıyasıya yarıştı. Beylikdağı orman alanının eşsiz manzarası eşliğinde gerçekleşen yarışlar, sporcuların mücadelesine tanıklık etti.

Başkan Zinnur Büyükgöz, yarışların startını verirken tüm katılımcılara teşekkür etti. Beylikdağı’nda gerçekleştirilen yarışların Gebze’de bir ilki yaşattığını belirten Büyükgöz, dereceye giren sporculara kupalarını ve ödüllerini takdim etti.

Ulusal Dağ Bisikleti Kupası'nda 26 ildeki 350 sporcu Gebze’de bir araya geldi. Heyecan dolu yarış, olumsuzluk ve kaza yaşanmadan sonlandırıldı. Dereceye giren sporcular kutlanırken, tüm sporculara katılımlarından dolayı teşekkür edildi.

Yarışlarda emeği geçen tüm mesai arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Büyükgöz, seneye görüşmek dileğiyle yarışların sona erdiğini belirtti.

Gebze Ulusal Dağ Bisikleti Kupası yarışlarında dereceye giren sporculara Başkan Büyükgöz ve protokol tarafından takdim edildi. Sporcuların kıyasıya mücadelesi ve Beylikdağı’nın eşsiz manzarası, yarışlara katılan herkesin unutamayacağı bir deneyim yaşattı.