Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez çiftinin ilişkisinde Suudi Arabistan krizi!

Futbol kariyerini Al Nassr'da sürdüren Cristiano Ronaldo ile sevgilisi Georgina Rodriguez'in ilişkisinde kriz olduğu ortaya çıktı.

Cristiano Ronaldo'nun özel hayatıyla ilgili son gelişmeler, futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı. Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a transfer olan ünlü futbolcu, sevgilisi Georgina Rodriguez ile yaşadığı problemler nedeniyle gündeme geldi.

Alman Bild gazetesinde yer alan ve İspanyol kaynaklarından doğrulandığı belirtilen haberlere göre, Ronaldo'nun Suudi Arabistan'a transferi sonrasında sevgilisi Georgina Rodriguez ile arasında sorunlar yaşandığı ifade edildi. İddialara göre, Georgina Rodriguez, Suudi Arabistan'da kendisini rahat hissetmiyor ve bu durum, çiftin ilişkisindeki problemlerin temel nedeni olarak gösteriliyor.

Dünyanın en ünlü futbolcularından biri olan Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez, sosyal medyada da oldukça popüler. Ancak son günlerde Ronaldo ile fotoğrafını öncesine göre daha az paylaşması dikkatlerden kaçmadı. Portekizli yıldız da sevgilisiyle uzun zamandır fotoğrafını paylaşmamıştı.

Ronaldo'nun Suudi Arabistan'a transferi sonrasında evli olmayan çiftlerin aynı evde yaşamasına izin verilmemesi de gündemdeki konulardan biriydi. Ancak ünlü çiftin bu kuraldan muaf tutulacağı ifade edilmişti. Konuyla ilgili İspanyol basınına konuşan Arap bir avukat, "Krallığın kuralları evli olmayan çiftlerin aynı evde yaşamasına izin vermiyor ancak artık bu tarz kurallar yalnızca ortada bir sorun veya suç varsa uygulanıyor. Eğer böyle bir durum yoksa görmezden geliniyor ve mutlu birlikteliği olan insanlara zulmedilmiyor." şeklinde açıklama yapmıştı.

Öte yandan Cristiano Ronaldo, Madrid'deki lüks evini kiralamak için ilan verdi. Futbol kariyerine Suudi Arabistan'da devam eden ünlü futbolcu, Madrid'deki evini aylık 8 bin 800 sterlin (yaklaşık 220 bin TL) kira ücretiyle kiralamak istiyor. Ronaldo'nun Madrid'deki büyük evinde yedi yatak odası, dokuz banyo, kapalı ve açık olmak üzere iki yüzme havuzu bulunuyor. Ayrıca evde son teknoloji ile donatılmış bir spor salonu da yer alıyor.

Cristiano Ronaldo'nun özel hayatındaki bu gelişmeler, futbolseverler tarafından merakla takip ediliyor. Ünlü futbolcunun sevgilisi Georgina Rodriguez ile arasındaki sorunların ne yönde ilerleyeceği ise henüz netlik kazanmış değil.

cristiano ronaldo cristiano ronaldo istatistikleri cristiano ronaldo jr cristiano ronaldo oyunları cristiano ronaldo kaç yaşında Georgina Rodriguez Suudi Arabistan anında spor spor haberleri