Cristiano Ronaldo'nun başı büyük dertte! Resmi açıklama geldi... Sınır dışı edilmesi ya da tutuklanması gerekir

Suudi Arabistan ligi ekiplerinden Al Nassr'da forma giyen Cristiano Ronaldo'nun başı büyük dertte. Portekizli yıldız, Al Nassr'ın ezeli rakibi Al Hilal ile...

Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al Nassr'da forma giyiyor. Ancak son oynanan Al Hilal maçında yaşananlar, Ronaldo'nun başını derde soktu. Al Hilal taraftarları, maçın son düdüğü sonrasında Lionel Messi lehine tezahüratlarda bulunarak Ronaldo'yu kışkırttı. Portekizli yıldız ise tepkisiz kalmayarak yaptığı hareketle sosyal medyada gündem oldu.

Suudi futbolseverler, Ronaldo'nun yaptığı hareketi müstehcen bulduklarını belirterek yıldız futbolcunun sınır dışı edilmesi için kampanya başlattı. Suudi avukat Nouf bin Ahmed de Cristiano Ronaldo hakkında suç duyurusunda bulundu. Nouf bin Ahmed, "Cristiano'nun davranışı bir suçtur. Bir yabancı tarafından işlenmesi halinde tutuklanma ve sınır dışı edilme için gerekli suçlardan biri olan alenen uygunsuz bir eylem." açıklamasını yaptı.

Ancak Al Nassr kulübü, Cristiano Ronaldo'nun müstehcen bir hareket yapmadığını belirterek açıklama yaptı. Kulübün bildirisinde, "Sadece kasık bölgesinde ağrı vardı." ifadeleri yer aldı.

Bu olayların yanı sıra, Ronaldo'nun özel hayatındaki sorunlar da gündeme geldi. Suudi Arabistan'a transfer olduktan sonra sevgilisi Georgina Rodriguez ile ilişkisinde problemler yaşamaya başladığı iddia edildi. İspanyol kaynaklarından doğrulandığı belirtilen haberlerde, Georgina Rodriguez'in Suudi Arabistan'da kendisini rahat hissetmemesinin ilişkideki problemin temelinde yattığı iddia edildi. Ayrıca Ronaldo ve Rodriguez'in birlikte daha az fotoğraf paylaşmaya başladığı da dikkat çekti.

Ronaldo'nun transfer olduğu Suudi Arabistan'da evli olmayan çiftlerin aynı evde yaşamasına izin verilmemesi sonrası gözler Riyad'a sevgilisi ve çocuklarının annesi Georgina Rodriguez ile birlikte giden Ronaldo'nun durumuna çevrilmişti. Ancak Arap bir avukat yaptığı açıklamada, "Eğer böyle bir durum yoksa görmezden geliniyor ve mutlu birlikteliği olan insanlara zulmedilmiyor." ifadelerini kullandı.

Son olarak, Ronaldo'nun Madrid'deki evini kiralamak için ilan verdiği de gündeme geldi. Real Madrid'e transfer olacağı yönündeki söylentilerin yeniden yükselmesine neden olan bu durum, Ronaldo'nun Madrid tesislerine yakın olan evini kiralamaya çalışmasıyla son buldu.

Cristiano Ronaldo'nun yaşadığı sorunlar ve olaylar, futbol dünyasının da dikkatini çekti. Özellikle sosyal medyada gündem olan hareketiyle ilgili tartışmalar devam ediyor.

 

cristiano ronaldo cristiano ronaldo istatistikleri cristiano ronaldo jr cristiano ronaldo oyunları cristiano ronaldo kaç yaşında Al Nassr Lionel Messi Al Hilal anında spor anindaspor spor haberleri