Cizre Belediyespor, Bursa Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayacak

Cizre Belediyespor, AXA Sigorta Efeler Ligi'nin üçüncü haftasında Bursa Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı'nı ağırlıyor. Şırnak Spor Salonu'nda saat 13.00'te başlayacak mücadele öncesinde her iki takım da galibiyet hasretini sonlandırmak için sahada olacak.

Bursa Büyükşehir Belediyespor, ligdeki ilk iki haftada galibiyetle tanışamadı. İlk maçında Ziraat Bankkart'a 3-0 mağlup olan takım, ikinci haftada ise Fenerbahçe HDI Sigorta karşısında setlerde 2-0 geriden gelip eşitliği yakalasa da maçtan 3-2 mağlup ayrıldı. Cizre Belediyespor ise ilk maçında Fenerbahçe HDI Sigorta'ya 3-2 kaybederken, ikinci maçında Altekma'yı 3-1'lik skorla geçmeyi başardı.

Burhan İlhan'ın başhakem, Tolgacan Dinçer'in yardımcı hakem olarak görev yapacağı mücadele, misli.com web ve Mobil TV'den canlı olarak yayınlanacak. Her iki takımın da galibiyet için sahada olacağı mücadele öncesinde taraftarlar da büyük bir heyecanla maçın başlamasını bekliyor.

Cizre Belediyespor'un ev sahibi avantajını kullanarak galibiyet arayacağı mücadelede, Bursa Büyükşehir Belediyespor ise puansız geçen ilk iki haftanın ardından kazanarak moral bulmak istiyor. İki takımın da mücadeleci oyunları ve taktiksel hamleleriyle dolu bir maç izleyicilere keyifli anlar yaşatacak.