Christoph Daum, New York'ta yoğun bakıma alındı

Türkiye'de Fenerbahçe, Beşiktaş ve Bursaspor'da teknik direktör olarak görev yapan Alman teknik adam Christoph Daum, New York'ta yoğun bakıma kaldırıldı.

69 yaşındaki teknik adam Christoph Daum, kanser tedavisi gördüğü sırada New York'ta yoğun bakıma alındı. Alman basınından Bild'in haberine göre; Türkiye'de Fenerbahçe, Beşiktaş ve Bursaspor'da teknik direktör olarak görev yapan Daum, sağlık durumu nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldı.

Christoph Daum, Türk futbolseverler tarafından tanınan ve sevilen bir isimdi. Fenerbahçe ile 2 şampiyonluk yaşayan eski teknik direktör, 1 Mayıs'ta Fenerbahçe'nin Can Bartu Tesisleri'ni ziyaret etmişti. Ziyaret sırasında duygu ve düşüncelerini Fenerbahçe TV ile paylaşan Daum, kulübün kendisi için çok özel bir yer olduğunu belirtti.

"Fenerbahçe benim hayatımın bir parçası. Aynı zamanda burası benim ikinci evim. Burada çok güzel, çok harika anılarım oldu. Daima kendimi aile üyesi gibi hissettim. Hem yönetimle hem de burada çalışanlarla, buradaki herkesle büyük bir aileydik. Herkesin düşüncesini toplayıp tek bir bedenle hareket ediyorduk. Bu çok önemli, çünkü bunu futbolda sürekli bulamıyorsunuz." diyen Daum, Fenerbahçe taraftarlarının takımlarına olan sevgisini de övdü.

Christoph Daum'un sağlık durumuyla ilgili henüz net bir bilgi bulunmamakla birlikte, Türk futbol camiası ve taraftarları kendisi için dua ediyor ve en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyor.