Cenk Tosun, Süper Lig'de 13. golünü attı! Aboubakar'dan da 13 maçta 10 gol...

Beşiktaş'ın milli golcüsü Cenk Tosun, Antalyaspor karşısında attığı gol ile Süper Lig'deki gol sayısını 13'e çıkardı. Vincent Aboubakar da Süper Lig'de...

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Antalyaspor'u 3-1 mağlup ederek galibiyet serisini sürdürdü. Siyah-beyazlı takımın milli futbolcusu Cenk Tosun, müsabakanın 84. dakikasında attığı golle skoru 2-1'e getirdi ve gol sayısını 13'e yükseltti.

Beşiktaş'ın Kamerunlu futbolcusu Vincent Aboubakar ise karşılaşmanın 54. ve 90. dakikalarında fileleri havalandırarak ligdeki gol sayısını 10'a çıkardı. Sezonun ikinci yarısında takıma katılan Aboubakar, çıktığı son 9 maçta 10 gol kaydederek performansını arttırdı.

Cenk Tosun ise Alanyaspor ve Fenerbahçe maçlarında 2, Trabzonspor, Galatasaray, Kasımpaşa, Konyaspor, Fatih Karagümrük, İstanbulspor ve Antalyaspor müsabakalarında ise 1 kez gol sevinci yaşadı. Ayrıca bu sezon Süper Lig'de takımı adına 3 de asist yaparak toplamda 16 gole doğrudan katkı sağladı.

Vincent Aboubakar ise MKE Ankaragücü, Başakşehir, İstanbulspor, Fenerbahçe, Giresunspor (2), Ümraniyespor ve Galatasaray'a karşı skor katkısı yaparak son olarak Antalyaspor karşısında bulduğu 2 gol ile takımdan ayrılan Wout Weghorst'un 16 maçta kaydettiği 8 golü geride bıraktı.

Beşiktaş, aldığı bu galibiyetle ligde üst sıralardaki yerini korurken, Cenk Tosun ve Vincent Aboubakar gibi önemli oyuncularının performansıyla taraftarlarını sevindirdi. Siyah-beyazlıların önümüzdeki haftalarda da bu formunu sürdürmesi bekleniyor.