Cenk Tosun, Galatasaray'a karşı seri peşinde

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Cenk Tosun, siyah-beyazlı formayla Galatasaray'a karşı ligde çıktığı 7 maçta 3 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında heyecan dorukta. Beşiktaş, 30 Nisan Pazar günü Galatasaray'ı ağırlayacak. Zirve yarışında iddiasını sürdürmek isteyen Kara Kartal, Aslan karşısında galip gelerek büyük bir avantaj yakalamayı hedefliyor.

Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe ve Galatasaray'ın puan kaybetmesiyle farkı indiren Beşiktaş, 62 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Son 9 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen siyah-beyazlılar, Teknik Direktör Şenol Güneş'in liderliğinde büyük bir çıkış yakaladı.

Güneş, son haftalarda olduğu gibi yine hücum hattından yüksek performans bekliyor. Son 8 maçta rakip ağlara 19 gol bırakan Beşiktaş'ta ileri uçta Aboubakar - Cenk ikilisiyle birlikte Redmond da performansıyla takımına katkı sağlamak istiyor.

Özellikle Cenk Tosun'un son maçlardaki performansı dikkat çekiyor. Son 4 maçta 3 gol atan milli futbolcu, Galatasaray karşısında da sahne alacak. Beşiktaş formasıyla ligde Galatasaray'a karşı 7 maçta top koşturan Cenk, bu karşılaşmalarda 3 gol ve 1 asist kaydetti.

Özellikle bu sezon ligdeki performansıyla göz dolduran Cenk Tosun, Beşiktaş'ın deplasmanda kaybettiği müsabakada takımının tek golünde imzası bulunuyor. Ayrıca 2017-2018 sezonunun 14. haftasında Beşiktaş'ın evinde Galatasaray'ı 3-0 yendiği maçta da ağları sarstı.

Cenk Tosun, 2016-2017 sezonunda da iç sahada oynanan ve 2-2 berabere sonuçlanan Galatasaray mücadelesinde de takımına puan kazandıran golü atan isimdi.

Ay-yıldızlı oyuncunun bu sezon ise ligde 27 maçta 12 gol ve 3 asisti bulunuyor. Beşiktaş taraftarları, Cenk Tosun'un bu formunu Galatasaray karşılaşmasında da sürdürmesini umut ediyor. Heyecan dolu mücadele için tüm futbolseverler ekran başına geçecek.