Cenk Tosun, Beşiktaş'taki geleceğine ilişkin net konuştu: Ayrılmam için bir sebep yok

Beşiktaş'ta bu sezon gösterdiği başarılı performansla yurt dışından çok sayıda kulübün transfer listesine giren Cenk Tosun, transferiyle ilgili net konuştu.

31 yaşındaki forvet, çok sayıda ülkeden teklif aldığını belirtse de Beşiktaş'ta kalmayı tercih ettiğini açıkladı. Bu sezon Süper Lig'de oynadığı 29 maçta 13 gol atarak takımına büyük katkı sağlayan tecrübeli futbolcu, Ziraat Türkiye Kupası'nda da başarılı bir performans sergiledi.

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu, ailesiyle birlikte İstanbul'da mutlu bir hayat sürdüğünü ve ayrılmak gibi bir düşüncesi olmadığını dile getirdi. Başta ABD olmak üzere pek çok ülkeden kendisine teklifler geldiğini belirten forvet, ancak Beşiktaş'ta devam etmeye kararlı olduğunu vurguladı.

Taraftarların sevgilisi haline gelen futbolcu, takımının başarısı için elinden geleni yapmaya devam edeceğini söyledi. Beşiktaş'ın da bu kararıyla mutlu olduğu ve forvetin takımda kalması için ellerinden geleni yapacakları da gelen haberler arasında.

Beşiktaş camiası için önemli bir isim olan forvet, takımın geleceği için de büyük umut vaat ediyor. Taraftarlar, onun takımda kalmasıyla birlikte gelecek sezon daha da başarılı bir performans sergileneceğine inanıyor. Beşiktaş'ın yıldız futbolcusuyla ilgili gelişmeleri yakından takip etmeye devam edeceğiz.