Çaykur Rizespor, Göztepe ile yenişemedi! Süper Lig vizesi son haftaya kaldı

Spor Toto 1. Lig'de 37. hafta maçları oynanırken büyük heyecana sahne oldu. Spor Toto Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren Çaykur Rizespor, Göztepe ile...

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftası geride kaldı ve birbirinden önemli maçlar oynandı. Süper Lig'e çıkma ve küme düşme mücadelesi veren takımların mücadelesinde sürpriz sonuçlar yaşandı.

Çaykur Rizespor, Göztepe ile karşı karşıya geldi ve kazanması halinde Süper Lig'e yükselecekti. Ancak maç 3-3 berabere sonuçlandı ve Rizespor, son haftaya umutla girmek zorunda kaldı. Göztepe'nin galibiyet gollerini Emir Ortakaya, İsmail Köybaşı (2) kaydetti. Rizespor'un golleri ise John Mary, Alberk Koç ve Koray Altınay'dan geldi. Göztepe'de Obinna Mamah, 84. dakikada kırmızı kart gördü.

Çaykur Rizespor, bu sonuçla puanını 67'ye yükseltti ve son haftada oynayacağı Altınordu maçında 1 puan alması halinde Süper Lig'e yükselecek ikinci takım olacak.

Spor Toto 1. Lig'de de heyecanlı maçlar oynandı. Altınordu, Erzurumspor'a 1-0 mağlup oldu. Boluspor, Eyüpspor'u 2-0 yendi. Gençlerbirliği, Sakaryaspor'u 2-1 mağlup etti. Pendikspor, Bandırmaspor'u 2-1 yendi. Samsunspor, Bodrumspor'a 1-0 mağlup oldu. Tuzlaspor ise Manisa FK'ya 2-1 kaybetti.

Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig'de heyecan dolu son hafta maçları bekleniyor. Futbolseverler, takımlarının başarısı için sonuna kadar desteklerini sürdürecekler.