Çağdaş Bodrum, Basketbol Süper Ligi'nin kapısında

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi'ndeki (TBL) ilk yılında aylardır zirveden inmeyen Çağdaş Bodrum Spor'un şampiyon olarak ilçeyi yeni sezonda ilk kez Türkiye...

Çağdaş Bodrum Basketbol Takımı, Süper Lig hayallerine bir adım daha yaklaştı. Ligde son 3 haftaya 27 maçta 24 galibiyetle en yakın takipçisi Yılyak Samsunspor’un 2 galibiyet önünde giren Bodrum ekibi, rakibinin kaybetmesi durumunda şampiyonluğu matematiksel olarak garantileyecek.

Pazar günü Depomaxx Haremspor’u evinde yendiği takdirde şampiyonluğu garantileyecek olan Çağdaş Bodrum, üst üste 11 galibiyetle ligin en formda takımı. Hem 2’nci Lig hem de TBL’de evinde oynadığı tüm maçları kazanan takım, Süper Lig kapısını aralayan son maçına Bodrum Spor Salonu’nda çıkacak.

Mucize olmazsa Süper Lig için gün sayan Bodrum ekibi, kalan 3 maçın 2’sini bileğinin hiç bükülmediği evinde oynayacak. Bu avantajı iyi kullanmak isteyen takımın, taraftarlarının da desteğiyle Süper Lig yolculuğuna çıkması bekleniyor.

Çağdaş Bodrum’un başarısında eski yıldız basketbolcu Ender Arslan’ın katkısı büyük. Bu sezon ikinci yarıda takımın dümenine geçen Arslan, takımıyla çıktığı 10 maçı da kazanarak takımın başarısında önemli bir rol oynadı.

Spor dünyasında heyecanla beklenen bu maçta Çağdaş Bodrum, tarihinde ilk kez Süper Lig’e yükselme fırsatını elde edecek. Takımın başarısı, Bodrum halkını da sevince boğacak. Sporun birleştirici gücüne bir kez daha şahit olacağımız bu mücadelede, Çağdaş Bodrum’a başarılar diliyoruz.