Çağdaş Bodrum adım adım Basketbol Süper Lig'e

Çağdaş Bodrum Spor, Gölbaşı Belediye TED Ankara Kolejliler'i 77-69 mağlup ederek Süper Lig yolunda önemli bir galibiyet daha aldı.

Çağdaş Bodrum Spor, Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele ediyor ve Süper Lig'e yükselmek için adım adım ilerliyor. Son maçında, Gölbaşı Belediye TED Ankara Kolejliler'i konuk etti ve 77-69 kazandı.

Maçın ilk çeyreği, ev sahibi ekip Çağdaş Bodrum'un 28-21 üstünlüğü ile sona erdi. Devre arasında 43-38 önde giden Bodrum, üçüncü çeyreği de 57-47 önde tamamladı. Maçın en skorer oyuncusu ise 17 sayı ve 3 ribaunt ile Chris Warren oldu.

Çağdaş Bodrum Spor Başantrenörü Ender Arslan, maçın ardından oyuncularını tebrik ederek konuştu. Arslan, "Gölbaşı Belediyesi TED Kolejliler ligin çok iyi kadrolarından biri. Önemli bir hücum takımı. Ben kendi oyuncularımı tebrik ederim. Ligin en çok sayı atan ikinci takımını 69 sayıda tuttular. Çok iyi savunma yaptılar, çok iyi hücum yaptılar" dedi.

Arslan ayrıca, "Biz yola çıktığımız ilk günden beri hep savunmamıza güveneceğimizi söylemiştik. Gerçekten takım da buna iyi reaksiyon veriyor. İyi bir savunma maçı oynadık. Ligde 4 maçımız kaldı. Ben taraftarımıza gerçekten çok teşekkür ediyorum. Bodrum’da bugün gerçekten çok güzel bir basketbol atmosferi vardı. Süper Lige adım adım yaklaşıyoruz" şeklinde konuştu.

Çağdaş Bodrum Spor, 27. hafta maçları kapsamında Semt Yalovaspor ile 1 Mayıs Pazartesi günü deplasmanda karşılaşacak. Takım, 28. haftada ise evinde Depomaxx Harem Spor'u konuk edecek. Başarılar diliyoruz.

çağdaş bodrumspor çağdaş bodrumspor fikstür çağdaş bodrumspor maç çağdaş bodrum spor kulubü yorumlar çağdaş bodrum inşaat Misli.com Türkiye Basketbol Ligi Süper Lig Bodrum Spor Salonu Chris Warren Hakan Yapar Ender Arslan Gölbaşı Belediye TED Ankara Kolej