Çağdaş Atan: "Gönül isterdi ki iki kere öne geçtiğimiz bir maçı galip bitirebilelim"

Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Konyaspor karşısında çalıştıkları yerden bir gol yediklerini belirterek, Konya gibi zor deplasmandan aldıkları 1...

Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Konyaspor ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu. İlk yarının vasat bir oyun şeklinde geçtiğini ifade eden Atan, ikinci yarının ise iyi futbolun oynandığı bir müsabaka olduğunu belirtti.

Gökhan'ın oyuna dahil olmasıyla birlikte takımın hücumda çok iyi işler yaptığını söyleyen Atan, boş alanlar bulduklarını ve topa daha fazla sahip olduklarını dile getirdi. İlk yarıda bunları yapamadıklarını ancak ikinci yarıda daha ölçülü ve kıvamında oynadıklarını vurgulayan Atan, maç boyunca 4-5-1 durarak çok iyi beklediklerini ve iyi savunma yaptıklarını söyledi.

Konyaspor'un etkili oyuncuları Diouf ve Soner'e karşı iyi bir savunma sergilediklerini belirten Atan, maç boyunca rakibe çok önemli pozisyonlar vermediklerini ifade etti. Maçı 2 kez öne geçmelerine rağmen galip gelemediklerini ancak deplasmandan alınan 1 puanın moral açısından büyük önem taşıdığını belirten Atan, oyuncularını tebrik etti.

Konya'nın önemli bir futbol şehri olduğunu vurgulayan Atan, burada oynamanın kendisi için ayrı bir önem taşıdığını söyledi. Güzel bir statta iyi bir maç çıkardıklarını belirten Atan, oyuncularını bir kez daha tebrik etti.

Lig arasının ritimlerini bozduğunu ancak yapacak bir şey olmadığını ifade eden Atan, önümüzdeki hafta Alanya maçına hazırlanacaklarını sözlerine ekledi. Kayserispor taraftarları ise takımlarının performansından memnun olduklarını dile getirdiler ve gelecek maçlarda da takımlarını destekleyeceklerini belirttiler.