Çağdaş Atan'dan sitem: Yalnız bırakıldık

Spor Toto Süper Lig'in 30'uncu haftasında Kayserispor, sahasında Kasımpaşa ile 0-0 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından her iki takımın teknik direktörü...

Spor Toto Süper Lig'in 30'uncu haftasında Kayserispor, sahasında Kasımpaşa ile 0-0 berabere kaldı. Maç sonrası yapılan açıklamalarda Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, takımın oyunundan dolayı özür diledi.

Atan, "İki takım öncelikle gol yememeyi, oyunu korumayı, sağlam oynamayı düşündü. Futbol kamuoyundan böyle bir oyun için özür diliyorum. Çünkü biz böyle oynamaya alıştırmadık insanları. Şimdiye kadar çok coşkulu oynayan, çok pozisyona giren, rakibi hep geriye ittiren ve pas oyununu iyi oynayabilen bir görüntü veriyorduk. Bugün maalesef bunu veremedik" dedi.

Kayserispor'un sezon başından beri güzel bir hikayesi olduğunu belirten Atan, "Oyuncularım inanılmaz bir hikaye yazdılar. Taraftarla birleşip, şehirle birleşip çok güzel bir hikaye yazdılar. Yazmaya da devam edebiliriz ama nasıl söylemem gerekiyor bilmiyorum. Mental yorgunluk ve yalnızlığa doğru gitmeye başladık. Son 10 yılın 9 sezonunu belki de küme düşme potasında çok fazla sayıda transferler yaparak kapatan Kayserispor şu an birçok oyuncusunu kaybetmesine ve iki dönem transfer yasağına rağmen ligin zirvesine çok yakın" diye konuştu.

Atan ayrıca, "Bugün kazanabilseydik belki de beşinci sıraya yükselecektik. Ama oyuncuların özellikle biraz yalnız bırakıldığını düşünüyorum. Sürdürülebilir bir yapıya doğru gideceğimize dair umutlarımız artmıştı ama şu an sağ olsun başkanımız inanılmaz çalışıyor. Çok fazla mesai harcıyor. Ancak biraz yalnızlık hissettiğimizi söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş de maç sonrasında açıklamalarda bulundu. Özdeş, "Bugün maçın sonunda her iki takım da birer puanla ayrıldı. Aldığımız puandan dolayı mutluyum. Ancak, maçın ikinci yarısında oynadığımız oyunun karşılığında ve girdiğimiz net pozisyonlara baktığımda bir parça da içim buruk. Çünkü kazanabileceğimiz bir maçtı" dedi.

Kayserispor'un önemli performans gösterdiği ve ligin önemli takımlarından biri olduğunu vurgulayan Özdeş, "Planlı oynayan bir takım. İyi bir maç oldu. Bugün oynadığımız oyun iştahı ve disiplini gelecek haftalar için referans oluşturuyor. Şimdi bunu sürdürmek istiyoruz. Geniş bir kadrom var. Şimdi hiç beklemeden pazar günü oynayacağımız maça hazırlanacağız. Bu bulunduğumuz bölgeden kazanarak çıkmak istiyoruz. İnanıyorum ki bunu gerçekleştirecek gücümüz var" şeklinde konuştu.

Maçın sonucu her iki takım için de tatmin edici olmasa da, Kayserispor'un mental yorgunluk yaşadığı ve yalnızlık hissiyle mücadele ettiği ortaya çıktı. Ancak, takımın sürdürülebilir bir yapıya doğru gittiği umutları hala var ve önümüzdeki haftalarda daha iyi sonuçlar alacaklarına inanılıyor.

çağdaş atan çağdaş atan nereli çağdaş atan hangi takımlı çağdaş atan transfermarkt çağdaş atan eşi Kayserispor kayserispor kayserispor haberleri türkiye süper ligi anında spor anindaspor spor haberleri futbol haberleri