Çağdaş Atan: "Çok basit goller yiyoruz"

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Kayserispor, deplasmanda Adana Demirspor'a 5-3 mağlup oldu. Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan maçın ardından...

Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Adana Demirspor maçı sonrası yaptığı açıklamada takımının iyi bir oyun sergilediğini söyledi. Atan, maçın öncesinde güzel bir futbol izleyeceğini belirtmişti ve söylediği gibi gerçekleştiğini ifade etti.

Adana Demirspor'un kaliteli bir takım olduğunu vurgulayan Atan, sahalarında ateşli bir taraftar grubuna sahip olduklarını da dile getirdi. Ancak Kayserispor'un sahada çok iyi bir planla yer aldığını ve istedikleri her şeyi rahatlıkla yapabildiklerini söyledi.

Maalesef çok kötü goller yediklerini belirten Atan, bunun sebebini ve çözümünü bildiklerini ifade etti. Savunma dörtlüsünde orijinal olmayan pozisyonlarda oynayan oyuncularının eksikliğine dikkat çeken Atan, kaybetmenin problem olmadığını oyuncularına söyledi.

Gelecek sezonun planlamasını şimdiden yaptıklarını açıklayan Atan, Adana Demirspor'un sahasında namağlup bir ekip olduğunu ancak Kayserispor'un oyunu tamamen kontrol eden ekip olduğunu söyledi. Taraftarların müthiş bir şekilde desteklediğini belirten Atan, oyuncularıyla gurur duyduğunu dile getirdi.

Çok basit goller yediklerine dikkat çeken Atan, bunun çözümünün belli olduğunu ve sezon sonunda planlarının hazır olduğunu ifade etti. Transferin açılması gerektiğine dikkat çeken Atan, Kayserispor'un daha uygun bütçelere ve oyunculara ihtiyacı olduğunu söyledi.

Kalan 5 maçı da iyi bir şekilde tamamlayıp ligi yukarıda bitirmek istediklerini belirten Atan, takımının kalitesine güvendiğini dile getirdi. Kayserispor taraftarlarına teşekkür eden Atan, sahada güzel bir görüntü verdiklerini sözlerine ekledi.