Bursaspor stadının ismi değişti

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden ve ekonomik olarak zor günler geçiren Bursaspor'a Sütaş'tan sponsorluk desteği geldi. Bursa Büyükşehir Belediyesi...

Bursaspor Kulübü, Sütaş markası ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Yeşil-beyazlı takımın maçlarını oynadığı stadyumun ismi artık Sütaş Timsah Park oldu. Anlaşma, Bursaspor’un futbolcu fabrikası olan Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde basına kapalı bir törenle gerçekleştirildi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın da katıldığı törende Bursaspor Başkanı Furkan Banaz ile Sütaş Bölge Müdürü Murat Altun anlaşmaya imza attı.

Bursaspor Başkanı Furkan Banaz, konuşmasında Sütaş ailesine, bakanlarına ve belediye başkanlarına teşekkür ederek, “Daha önceki süreçlerde hem yönetimlerde hem de farklı alanlarda Bursaspor’a destekleri olmuştu. Bugün de yine Bursaspor’un içinden geçmiş olduğu sıkıntılı dönemde güçlü bir desteği Sütaş tarafından Bursaspor’a 2023-2024 sezonu için ifade etmiş oldular” dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ise antrenman öncesi futbolcularla bir araya gelerek, “Şu takım başarılı bir şekilde yürüsün, Bursalı sizi omuzlarında gezdirir. Sizleri takip edeceğiz. Ben taktik vermekten anlamam ama size gönülden desteğimizi vereceğiz. Hayırlı, uğurlu olsun” sözleriyle desteklerini ifade etti.

Bursasporlu futbolcular da programda yer alan Anadolu rengi Togg’a ilgi göstererek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Sponsorluk anlaşmasıyla birlikte Bursaspor, Sütaş markasının güçlü desteğiyle daha da ileriye gidecek gibi görünüyor. Taraftarlar da bu gelişmenin heyecanını yaşıyorlar. Bakalım Sütaş Timsah Park, Bursaspor’a yeni zaferler getirecek mi?