Bursa'nın Efeleri avantajı yakaladı

Bursa Büyükşehir Belediyespor play-off serisinin ilk maçında Cizre Belediyespor'u yenerek seride 1-0 öne geçti

Bursa Büyükşehir Belediyespor, AXA Sigorta Efeler Ligi Metin Görgün sezonu play-off 5/8 etabının ilk maçında Cizre Belediyespor'u mağlup ederek seride avantaj elde etti. Bursa Büyükşehir Belediyespor, normal sezonu 5. sırada tamamlamasına rağmen, Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda gerçekleşen mücadelede rakibine karşı üstün bir performans sergiledi.

İlk seti 25-19 alan Bursa Büyükşehir Belediyespor, ikinci sette rakibinin 25-16'lık üstünlüğüne engel olamadı. Ancak, kötü başladığı üçüncü seti 27-25 alarak maçta dengeyi sağladı. Dördüncü sette ise rakibine 25-16 kaybeden Bursa Büyükşehir Belediyespor, maçın tie-break setine taşınmasına neden oldu.

Final setinde rakibine 15-13 üstünlük sağlayan Bursa Büyükşehir Belediyespor, maçtan 3-2 galip ayrıldı ve seride 1-0 öne geçti. İkinci maç 25 Nisan 2023 Salı günü Şırnak'ta oynanacak. Bursa Büyükşehir Belediyespor ikinci maçı kazanırsa, 5.'lik maçları oynamaya hak kazanacak. Ancak, Cizre Belediyespor ikinci maçı kazanırsa tur atlayacak olan takım, son karşılaşmada belirlenecek.

Bursa Büyükşehir Belediyespor'un bu galibiyeti, takımın play-off etabında ilerlemesi için büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Takımın taraftarları da galibiyetle birlikte umutlarını arttırdı ve takımlarını desteklemeye devam edeceklerini belirttiler. Serinin sonucu merakla bekleniyor ve tüm voleybolseverler heyecanla takip ediyor.

bursa büyükşehir belediyespor bursa büyükşehir belediyespor voleybol altyapı bursa büyükşehir belediyespor (erkek voleybol takımı) bursa büyükşehir belediyespor cimnastik tesisleri bursa büyükşehir belediyespor (kadın voleybol takımı) Cizre Belediyespor A