Bursa Büyükşehir Belediyespor Cizre'den galibiyetle döndü

Bursa Büyükşehir Belediyespor, AXA Sigorta Efeler Ligi 3. hafta mücadelesinde Cizre Belediyespor'u deplasmanda 3-1 mağlup etti.

Ligdeki ilk 2 haftayı galibiyetle kapatamayan Bursa Büyükşehir Belediyespor, Şırnak deplasmanında istediği sonuca ulaştı. Rakibiyle Şırnak Spor Salonu'nda karşı karşıya gelen Bursa Büyükşehir Belediyespor, ilk sette rakibinin 25-16'lık üstünlüğüne engel olamadı. Ancak ikinci setten itibaren üstünlüğü ele geçiren Bursa Büyükşehir Belediyespor, üçüncü seti 25-23 alarak maçta öne geçti.

Karşılaşmanın dördüncü setinden de 25-23 üstün ayrılan Bursa Büyükşehir Belediyespor, maçı da 3-1 kazanarak üçüncü haftadan galibiyetle ayrıldı. İlk haftada Ziraat Bankkart'a 3-0 mağlup olan ve ikinci haftada sahasında Fenerbahçe HDI Sigorta karşısında setlerde 2-0 geriden gelip eşitliği yakalasa da maçtan 3-2 mağlup ayrılan Bursa Büyükşehir Belediyespor, üçüncü haftada aradığı galibiyeti elde etti.

Bursa Büyükşehir Belediyespor, ligin 4. haftasında Altekma ile karşılaşacak. Karşılaşma, 15 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 16.00'da Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda oynanacak. Bursa Büyükşehir Belediyespor, taraftarlarının desteğiyle birlikte bu maçtan da galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.