Boupendza yine transfer yapıyor! Yeni takımı belli oldu

Süper Lig'in eski gol krallarından olan ve ara transfer döneminde Beşiktaş'ın da gündemine gelen Aaron Boupendza, formasını giydiği Al Shabab'dan yeni...

Gabonlu golcü Aaron Boupendza, Suudi Arabistan Pro League takımlarından Al-Shabab'a transfer olmaya hazırlanıyor. 2020 yaz transfer döneminde Bordeaux'dan Hatayspor'a transfer olan Boupendza, tek sezonda 36 maçta 22 gol atarak gol kralı olmuştu. Türkiye'de sergilediği başarılı performans sonrası Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da gündemine gelen Boupendza, 2021 yaz transfer döneminde Katar ekibi Al Arabi'ye transfer oldu. Ancak, 2022 yaz transfer döneminde Al-Arabi'den Al-Shabab'a geçen Boupendza'nın kariyerine Amerika Birleşik Devletleri'nde devam etmesi bekleniyor.

MLS ekibi Cincinnati'nin Boupendza'yı kadrosuna katmak için hazırlandığı belirtiliyor. Transfer için ödenecek ücretin 7 milyon doların üzerinde olacağı ifade ediliyor. Boupendza'nın Türkiye'de Beşiktaş'ın da gündeminde olduğu ancak sonrasında Aboubakar'ın transfer edildiği hatırlatılıyor.

Boupendza'nın sakatlık sorunu olmadığı ve listede olabilecek bir oyuncu olduğu ifade edilirken, MLS'e transfer olmasıyla birlikte Amerika Birleşik Devletleri'nde kariyerine devam edeceği belirtiliyor. Boupendza'nın MLS'de nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor.