Bordumspor, Sakaryaspor'a gol yağdırdı: 5-0

Spor Toto 1. Lig'in 8. haftasında Bodrumspor, sahasında karşılaştığı Sakaryaspor'u 5-0 mağlup etti.

Spor Toto 1. Lig'in 8. haftasında Bodrumspor, evinde Sakaryaspor'u 5-0 mağlup etti. Son 3 maçında sadece 1 puan alabilen Bodrumspor, zirve mücadelesine geri döndü. Kenan Özer'in attığı 2 golle öne geçen Bodrumspor, Samet ve Jahovic'in de golleriyle farkı açtı ve maçı 5-0 kazandı.

Maçın ilk yarısında etkili bir oyun sergileyen Bodrumspor, Kenan Özer'in attığı golle öne geçti. Kenan, 26. dakikada da ağları sarsarak skoru 2-0'a getirdi. Bodrumspor, Samet'in golüyle farkı üçe çıkardı ve ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda da üstün bir oyun sergileyen Bodrumspor, Jahovic'in golüyle durumu 4-0'a getirdi. Son sözü ise Samet söyledi ve Bodrumspor maçı 5-0 kazandı.

Diğer maçta ise Ankara Keçiörengücü, sahasında Boluspor ile 1-1 berabere kaldı. Gökhan Alsan'ın attığı golle öne geçen Boluspor'a, Taha Batuhan Yayıkcı'nın golüyle cevap veren Keçiörengücü, maçtan 1 puanla ayrıldı.

Spor Toto 1. Lig'de zirve mücadelesi veren takımlar arasında yer alan Bodrumspor, bu galibiyetle yeniden yükselişe geçti. Ankara Keçiörengücü ise evinde kaybetmemenin sevincini yaşadı. Ligdeki heyecanlı mücadelelerin devamı merakla bekleniyor.