Boksun altın kızından altın madalya

Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Boks Takımı Sporcusu Gamze Soğuksu, İzmir-Çeşme'de gerçekleştirilen 1.Çeşme Uluslararası Elit Kadınlar Boks Turnuvasında Ukraynalı rakibini yenerek altın madalyanın sahibi oldu.

Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü adına mücadele eden Gamze Soğuksu, başarılarına bir yenisini daha ekledi. İzmir-Çeşme'de gerçekleştirilen 1.Çeşme Uluslararası Elit Kadınlar Boks Turnuvası'nda Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü adına yarışan Soğuksu, büyük bir başarıya imza attı.

Türkiye'nin yanı sıra 9 ülkeden 85 sporcunun katıldığı şampiyonada Büyükler kategorisinde ilk kez yer alan Soğuksu, Ukraynalı rakibini yenerek altın madalyanın sahibi oldu. Çeşme Spor Salonu'nda gerçekleştirilen mücadelede gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken boksör, Ordu'yu bir kez daha gururlandırdı.

Birbirinden yetenekli sporcuların mücadele ettiği turnuvada altın madalya kazanarak üstün bir başarıya imza atan Gamze Soğuksu, ringlerdeki iddiasını sürdürüyor. Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü'nün gururu olan Soğuksu, Türk sporunun geleceği için umut veriyor.

Türkiye'nin yetiştirdiği başarılı sporcular arasında yer alan Gamze Soğuksu'nun kazandığı altın madalya, boks camiasında büyük bir sevinçle karşılandı. Sporcularımızın uluslararası arenada gösterdikleri başarılar, ülkemizin adını dünya çapında duyuruyor ve Türk sporunun yükselişine katkı sağlıyor.