Bodrumspor, Süper Lig için kenetlendi

Spor Toto 1. Lig Play-Off final karşılaşmasında Pendikspor ile kozlarını paylaşacak Bodrumspor maçın hazırlıklarına başladı.

Bodrumspor, Süper Lig hayalleriyle dolu. Futbol Federasyonu'nun resmi açıklamasına göre, Bodrumspor ve rakibi arasındaki final maçı 8 Haziran Perşembe günü saat 20.00'de Spor Toto Akhisar Stadı'nda oynanacak. Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, hedeflerinin Süper Lig olduğunu belirtti ve "Bu maçta elimizden geleni yapıp finali geçerek Süper Lig'e çıkmak istiyoruz" dedi.

Taşdemir, takımının galibiyete inandığını söyledi ve "Çok heyecanlıyız, oyuncularımız çok güzel işler yaptı. Bizleri çok farklı bir noktaya getirdiler ve artık bir adım kaldı. Ancak çok zor bir adım kaldı. Rakibimiz dinlenmiş durumda. Biz 3 tane üst üste maç oynadık, 4 gün sonra da final oynayacağız. Rakibimiz iyi bir takım, ligde kendilerini yenemedik. Bu maçta elimizden geleni yapıp finali geçerek Süper Lig'e çıkmak istiyoruz" diye konuştu.

Ancak, takımda Onur ve Cenk sakatlıkları ile mücadele ediyorlar ve toparlanma sürelerinin ne kadar olacağı belirsiz. Taşdemir, "İnşallah sağlam bir kadroyla çıkabiliriz. Türkiye'nin her tarafından çok büyük destek var. Hepsine teşekkür ediyorum. Bizim takımımızın her şeyi yapabilecek derecede bir takım" dedi.

Bodrumspor'un tecrübeli oyuncusu Üzeyir Ergün, Eyüpspor maçında attığı golle maça damga vurdu. Kariyerinde 26 yaşına kadar amatör liglerde oynayan Ergün, "Hayallerimin ötesinde şeyler yaşıyorum. 4 senedir profesyonel futbol oynayıp amatörden, BAL liginden buralara gelmek çok değerli. İnşallah bunu Süper Lig ile taçlandırırız" dedi.

Ergün, dün oynanan yarı final rövanş maçında attığı gol hakkında da konuştu ve "Vurduğum şutu gol olsun niyetiyle vurdum. Allah nasip etti, emindim gol olacağından. Çok mutluyum, izleyicinde güzel gol olduğunu gördüm" şeklinde konuştu.

Bodrumspor taraftarları da takımlarına büyük destek veriyorlar ve Süper Lig hayallerine inanıyorlar. Bu heyecan dolu final maçı için herkes merakla bekliyor.