BMX Dünya Kupası sporcularından Sakarya'ya övgü

Sakarya, Dünya Kupası Serisi 1-2 Etap için ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 3-4 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek yarışlarda dünyanın en iyi bisikletçileri Ayçiçeği Bisiklet Vadisi'nde pedal çevirecek. Antrenman parkurlarını tamamlayan sporcular, Sakarya ve Türk insanları hakkında övgü dolu sözler söyledi.

Sakarya, dünya çapındaki bisikletçileri ağırlamaya hazırlanıyor. Ayçiçeği Bisiklet Vadisi, Avrupa'nın en kapsamlı tesislerinden biri olarak gösteriliyor ve yarışacak sporcular tesisin güzelliğine hayran kalmış durumda.

Dünya Kupası Serisi 1-2 Etap için heyecan dorukta. Yarışa katılacak olan sporcular, Sakarya'nın bisiklet sürmek için çok güzel bir piste sahip olduğunu belirtiyorlar. İsviçreli Simon Marquart, Sakarya'nın güzel insanlarıyla da tanıştığını ve fazlasıyla arkadaş canlısı olduklarını söylüyor. Brezilyalı Priscilla Stevaux ise Sakarya'nın kültürü ve atmosferiyle çok güzel bir yer olduğunu ifade ediyor.

Fransız genç sporcu Anaia İstil ise Türklerin kendisi için ailesi olduğunu belirterek, Türk halkının yardımseverliği ve kibarlığına övgüler yağdırıyor. Eğlenceli bir şehir olan Sakarya'yı sevdiğini de ifade ediyor.

Ayçiçeği Bisiklet Vadisi'nin güzelliği ve Türk insanlarının misafirperverliği ise yarışlara ayrı bir renk katıyor. Fransız Leo Garoyan ise parkurun hem zor hem de kolay olduğunu söyleyerek, yarışların sıradışı ve mükemmel bir dünya kupası finali olacağına inandığını belirtiyor.

Sakarya, dünya kupası için hazır. Bisikletçilerin performansları kadar, Türk misafirperverliği de yarışların unutulmaz olmasına katkı sağlayacak gibi görünüyor.