Beşiktaş'ın yıldızına kaza şoku!

Sarıyer'de otomobiliyle seyreden Beşiktaşlı futbolcu Amir Hadziahmetovic, aynı yönden gelen bir motosikletliyle çarpıştı. Kazada futbolcu yaralanmazken hafif...

Sarıyer'de meydana gelen trafik kazası, Beşiktaşlı futbolcu Amir Hadziahmetovic'in karıştığı bir olay olarak kaydedildi. Saat 16.15 sıralarında Azerbaycan Caddesi üzerinde gerçekleşen kaza, Hadziahmetovic'in 34 GKA 444 plakalı otomobiliyle seyir halindeyken, aynı istikametteki Uğur Turhan'ın 34 DJP 339 plakalı motosikletiyle çarpışması sonucu meydana geldi.

Kaza sonucu motosikletli Uğur Turhan yaralanırken, Beşiktaşlı futbolcu Hadziahmetovic ise kazayı yara almadan atlattı. Olayın ardından sağlık ve polis ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralı Uğur Turhan'ı ambulansla Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi'ne kaldırırken, futbolcu Hadziahmetovic'in ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Kaza sonrasında araçlar çekici yardımıyla emniyet otoparkına çekildi. Kazanın nasıl meydana geldiği konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmazken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Beşiktaşlı futbolcu Hadziahmetovic'in sağlık durumunun iyi olduğu ve kazayı yara almadan atlattığı belirtildi.

Sürücülerin trafik kurallarına uymaları ve dikkatli olmaları, bu tür kazaların önlenmesinde büyük önem taşıyor. Trafik güvenliği konusunda herkesin sorumluluk sahibi olması gerektiği unutulmamalıdır.