Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş: 'Hep geriden geliyoruz, moral gücünü arttırdı'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Antalyaspor'u 3-1 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Antalyaspor'u 3-1 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Güneş, maçın zor geçtiğini ancak takımın iyi mücadele ettiğini belirtti.

Güneş, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Hep geriden geliyoruz. Çok puan kayıplarımız oldu. Bugün hep ileriye gitmeyi düşündük. Oyun olarak çok mesafe aldığımızı, takım oyununda daha ileri gittiğimizi düşünüyorum. Ama bugün sadece kazanmayı düşününce oyun ikinci plana düştü." dedi.

Takım olarak daha iyi olmalarını beklediğini belirten Güneş, "Bizim tamamında oyun üstünlüğümüz olması gerekirken, ikinci yarı oyun üstünlüğü ve gollerimiz oldu. Daha oyuna hakim olarak oynamak gerekiyordu, özellikle ilk yarıda yapamadık. 3 gol bulduk, pozisyonlar bulduk. Rakibi de ortak ettik. Antalyaspor da iyi takım. İyi bir ambiyans vardı." şeklinde konuştu.

Hakem kararlarına da değinen Güneş, "Hakemle ilgili konuşmuyorum. Kırmızı kart, penaltı, değil, faul... Yanlış kararlar, doğru kararlar veriliyor. Herkes konuşuyor. Van'da da, Kayseri'de de, Trabzon'da da, Antalya'da da, her şehirde, herkes yorum yapıyor. Çok girmeyi doğru bulmuyorum. Yanlış kararlar, doğru kararlar bizde saklı kalsın." ifadelerini kullandı.

Son olarak kalan 3 maçta takımın oyununun her rakibe karşı üstün olması gerektiğini söyleyen Güneş, "Dinlemeyi hak ettiler. Ama daha iyi olmalarını bekliyorum. Kalan 3 maçta oyunumuz her rakibe karşı üstün olmalı, kazanmak arkasından gelir." dedi.