Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş: Artık her maçımız final gibi olacak

Deneyimli teknik adam futbolcularından derbi zaferinin rehavetinden çıkıp Antalya maçına odaklanmalarını istedi.

Beşiktaş, Galatasaray'ı mağlup ederek moral buldu ve şampiyonluk umutlarını sürdürüyor. Ancak, teknik direktör Şenol Güneş, futbolcularını uyararak derbi zaferi sonrası rehavete kapılmamaları gerektiğini belirtti. Ligde sadece dört maç kaldığını hatırlatan Güneş, "Artık her maçımız final" dedi.

Beşiktaş, Antalyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. Rakiplerinin iyi takımlar olduğunu vurgulayan Güneş, Antalyaspor'un deplasmanda Karagümrük'ü yenmeyi başardığını hatırlattı. Deplasmanda oynayacakları bu maçın üst düzey bir mücadeleye sahne olacağına dikkat çeken Güneş, "Galatasaray maçında olduğu gibi oynarsak kazanmamamız için hiçbir neden yok" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Güneş'in Antalya'daki maça derbideki kadroyla çıkması bekleniyor. Beşiktaş taraftarları da takımın bu önemli maçta galibiyet almasını bekliyor. Şampiyonluk yarışında son haftalara girilirken, Beşiktaş'ın her maçta maksimum performans sergilemesi gerekiyor. Umarız takımımız, Antalyaspor karşısında da başarılı olur ve şampiyonluk yolunda önemli bir adım atar.