Beşiktaş'tan Dursun Özbek'e yanıt: Ayağımıza basılmadığı sürece her zaman efendiliğimizi koruduk

Futbol ve Spor Haberleri - Beşiktaş Asbaşkanı Serhan Çetinsaya, sosyal medyadan yaptığı paylaşım ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in bugün kendisiyle ilgi...

Son günlerde Çetinsaya ve ailesine yönelik hakaretler ve Dursun Özbek'in gerçeklik payı olmayan haberleri hakkında açıklama yapan genç yönetici, Beşiktaş taraftarı olarak duygularını paylaştı. Kendisine yönelik yapılan saldırıların yanı sıra, son dönemde kulüpler arasında yaşanan tartışmaların da etkisiyle takımının kazandığı maç sonrası yaptığı açıklamalar nedeniyle eleştirilere maruz kaldı.

Ancak Çetinsaya, kendisine yönelik yapılan saldırıların ailesini de etkilediğini belirterek, linç kültürünün son bulması gerektiğini vurguladı. Özellikle paralı tutulmuş bot hesaplar üzerinden yapılan küfürlü paylaşımların aile üyelerine yönelik tehditler içerdiğini ve organize saldırılara dönüştüğünü ifade etti.

Çetinsaya ayrıca, Galatasaray'ın son açıklamasını alıntı yaptığı için kendisine yönelik yapılan suçlamaların gerçek dışı olduğunu ve bu tür ucuz bağlantıların zihniyetin yansıması olduğunu belirtti. Onursal Başkan Süleyman Seba'nın adını anarken, Türk futbol literatürüne kazandırdığı şerefli ikincilik lafını hatırlatan Çetinsaya, Beşiktaş taraftarlarının her zaman efendiliğini koruyacaklarını söyledi.

Son olarak Çetinsaya, Beşiktaş'ın hakkını sonuna kadar arayan bir neslin yetiştiğini ve mücadelelerinin asla bitmeyeceğini ifade etti. 92-93 sezonunu yaşayan çocukların büyüdüğünü ve Beşiktaş'ın haklarını aramak için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Çetinsaya, futbol camiasına da seslenerek, linç kültürüne son verilmesi gerektiğini bir kez daha vurguladı.