Beşiktaş'ta yıldız transfer hazırlığı! James Rodriguez ve Elyounoussi

Devre arası transfer hamlelerinden katkı alan ve zirve yarışında tutunan Beşiktaş'ta yeni sezon transfer çalışmaları devam ediyor. Siyah-beyazlı kulüp iki...

Beşiktaş, ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Omar Colley ile savunmasını güçlendirdi. Sampdoria'dan 2.3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen 30 yaşındaki Gambiyalı stoper, siyah-beyazlı takımda başarılı bir performans sergiliyor. Beşiktaş, Colley'in forma giydiği 7 maçın 6'sını kazandı ve sadece bir beraberlik aldı. Bu maçlarda 19 puan toplayan Kartal, sadece 5 gol yedi.

Beşiktaş'ın transfer gündeminde ise yeni bir isim var. Brezilya basınında çıkan haberlere göre, Beşiktaş James Rodriguez ile yakın temas halinde. Olympiakos'tan ayrılan Kolombiyalı yıldızın yeni sezonda Beşiktaş forması giymesi yakın ihtimal olarak gösteriliyor. Ancak Rodriguez'in daha önce Real Madrid forması giymesi nedeniyle İspanya'dan bir takımla anlaşmaya öncelik verdiği belirtiliyor. Bunun zor olabileceği ifade edilirken, Rodriguez'in eski popülaritesinde olmadığı ve İspanya'da umduğu teklifleri bulmasının zor olacağı kaydediliyor. Bu nedenle en ciddi talibi olan Beşiktaş'a gitmesi yüksek ihtimal olarak gösteriliyor.

Beşiktaş'ın diğer hedefi ise Premier Lig ekibi Southampton'ın yıldızı Mohamed Elyounoussi. Sezon sonunda takımdan ayrılacak olan NKoudou'nun yerine takviye yapmayı planlayan siyah-beyazlılar, Norveçli futbolcuyla ilgileniyor. Kariyerinde daha önce Basel ve Celtic gibi kulüplerde forma giyen 28 yaşındaki hücumcu, 5 yıl önce Southampton'a 18 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu. Beşiktaş'ın daha önce transfer radarında yer alan Elyounoussi, maliyetinin yüksek olması nedeniyle transfer edilememişti. Ancak şimdi oyuncunun sezon sonunda boşa çıkacak olması, siyah-beyazlı yönetimin bu transfer konusunda iştahını artırıyor.

Beşiktaş, transfer çalışmalarına devam ederken taraftarlar da yeni transferlerle takımın gücünü artırmasını bekliyor. Siyah-beyazlı taraftarlar, takımın başarısı için ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını belirtiyorlar.