Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar fırtınası esmeye devam ediyor! Antalyaspor maçında da attı, en golcü isim...

Süper Lig'in 33. haftasında Antalyaspor-Beşiktaş maçına Vincent Aboubakar'ın performansı damga vurdu.

Beşiktaş, Süper Lig'in 33. haftasında Antalyaspor'u deplasmanda 3-1 mağlup etti. Vincent Aboubakar'ın performansıyla dikkat çeken maçta Beşiktaş, zirve yarışındaki iddiasını sürdürdü.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray derbisindeki ilk 11'e göre Antalyaspor karşısında 2 değişiklik yaparak sahaya çıktı. Sakatlıkları bulunan Colley ve Salih Uçan'ın yerine Welinton ile Maxim forma giydi.

Maçın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçerken, Antalyaspor 45. dakikada golü buldu ve soyunma odasına 1-0 önde girdi. İkinci yarıya hızlı başlayan Beşiktaş, 54. dakikada Aboubakar'ın golüyle skoru eşitledi. Maçın son dakikalarında ise Aboubakar harika bir gol atarak Beşiktaş'ı öne geçirdi ve maçın skorunu belirledi.

Aboubakar'ın performansı ise takdir topladı. Mart ayından bu yana Süper Lig'de en fazla gol atan oyuncu olan Aboubakar, bu sezon 10 gol kaydetti ve 1 asist yaptı. Ankaragücü, Başakşehir, İstanbulspor, Fenerbahçe, Ümraniyespor, Galatasaray, Giresunspor ve Antalyaspor'a gol atan Aboubakar, Beşiktaş'ın zirve yarışındaki en önemli silahlarından biri haline geldi.

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Aboubakar, takımın kazanmak için her şeyi yaptığını söyledi. "Her maçı kazanmak için oynuyoruz, kazanmak için her şeyi yapıyoruz. Çok önemli ve kritik bir galibiyet aldık. Her maçı kazanmak için oynayacağız. Kalitemiz var. Bazen zor anlar yaşıyoruz ama takım ruhunu göstererek maçları çeviriyoruz. Israrla devam ediyoruz. İlk golü bulduk, ısrarla ikinciyi aradık. Takım ruhunu sergiledikçe öz güven kazanıyoruz" dedi.

Beşiktaş, bu galibiyetle puanını 66'ya yükseltti ve liderlik koltuğundaki Fenerbahçe'nin 3 puan gerisinde kaldı. Son haftalara girilirken zirve yarışı kızışırken, Beşiktaş'ın Aboubakar önderliğindeki performansı takımın umutlarını arttırıyor.