Beşiktaş'ta Valerien Ismael'den futbolcularına tepki! Seviyelerini yükseltmeliler

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Atakaş Hatayspor'a mağlup olan Beşiktaş'ta Valerien Ismael değerlendirmeler yaptı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Atakaş Hatayspor karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, takımının performansından memnun olmadığını belirtti. Deplasmandan 2-1 mağlup ayrılan siyah-beyazlı takımın teknik direktörü, oyuncularının mentalitesini yükseltmeleri gerektiğini söyledi.

Ismael, maçın başında oyunun kontrolünü ellerinde tuttuklarını ancak zamanla oyunun gidişatından memnun kalmadığını ifade etti. Bazı oyuncularının Beşiktaş gibi büyük bir takımda oynadıklarının farkında olmaları gerektiğini vurgulayan Ismael, "Bazı oyuncular beklediğim düzeyde değil. Ben hoca olarak sorumluluğu alıyorum ama genel olarak bazı oyuncuların da sorumluluk alıp Beşiktaş kalibresine göre oynaması gerekmekte" dedi.

Maçın sonucundan dolayı üzgün olduklarını belirten Ismael, "Beklentimiz tabii ki bu değil. Bu durumu asla beklemiyorduk. İyi başladığımız bir maçı kaybettik. Herkesin kendi sorumluluğunu alması gerekiyor. Ben hoca olarak kendi sorumluluğumu alıyorum" diye konuştu.

Ismael, istifa sorusuna ise "Ben kazanmayı isteyen bir insanım. Ben kazanan bir insanım. Ben de taraftar olsaydım bu tarz bir günden sonra mutsuz ve sinirli olurdum. Ben de takıma kızardım. Eleştirileri kabul etmek lazım" şeklinde yanıt verdi.

Beşiktaş, ligdeki 11. maçında aldığı bu mağlubiyetle 20 puanla 4. sırada yer aldı. Teknik direktör Ismael, takımının önümüzdeki maçlarda daha iyi bir performans sergileyeceğine inandığını söyledi.