Beşiktaş'ta Tayyip Talha Sanuç: Tek odaklandığım şey şampiyonluk

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Giresunspor'u 1-0 mağlup eden Beşiktaş'ta oyuncular Josef de Souza, Tayyip Talha Sanuç ve Tayfur Bingöl açıklamalar yaptı.

Beşiktaş, Süper Lig'de Giresunspor'u tek golle mağlup ederek galibiyet serisine devam etti. Zorlu bir maçta kazanan taraf olan Beşiktaşlı oyuncular, karşılaşmayı değerlendirdi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Josef, zeminin kötülüğüne dikkat çekerek takım arkadaşlarını tebrik etti. "Bu kadar kötü bir zeminde kaliteden bahsetmek mümkün değil. Ancak kalbimizle savaştık ve zorlu şartlarda galip geldik. İki maçtır gol yemiyoruz ve Trabzonspor maçına hazırlanıyoruz" dedi.

Siyah beyazlı formayla ilk golünü atan Tayyip Talha Sanuç ise şampiyonluk hedefi doğrultusunda tüm fedakarlıkları yapacaklarını belirterek, "Bahane değil ama zemin futbola elverişli değildi. Ancak önemli olan kazanmak ve bu aileye katkı sağlamak" ifadelerini kullandı.

Tayfur Bingöl ise diğer haftalarda çok pozisyon bulduklarını ancak sonuç alamadıklarını söyleyerek, "Bugün sahaya her şeyimizi bıraktık ve 3 puan aldık. Bu seriyi devam ettirmek istiyoruz ve sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Beşiktaşlı oyuncuların ortak mesajı ise zorlu şartlarda kazanmanın önemine vurgu yaparak, takım olarak birlikte mücadele ederek hedeflerine ulaşacaklarını belirttiler.