Beşiktaş'ta tartışmasız bir numara Mert Günok - Spor Haberleri

Futbol ve Spor Haberleri - Kariyerinin en başarılı dönemini yaşayan Mert Günok derbi öncesi Süper Ligin zirvesinde yer alıyor. Beşiktaşın 1 numarası, Tekni...

Beşiktaş ve Galatasaray arasında oynanacak olan derbi maçında, kalecilerin performansı büyük önem taşıyor. Mert Günok ve Fernando Muslera, takımlarının kaderini belirleyecek önemli isimler arasında yer alıyor.

Beşiktaş cephesi, Mert Günok'a büyük bir güven duyuyor. Kariyerinin en formda ve başarılı dönemini yaşayan milli file bekçisi, Süper Lig'in en güvenilir isimleri arasında yer alıyor. Teknik Direktör Şenol Güneş'in de en fazla güvendiği isimler arasında bulunan Mert, görevine geldiği günden bu yana takımına büyük katkılar sağlıyor.

Başarılı kaleci, hemen hemen tüm maçlarda alkış topluyor. Beşiktaş'ın Mert'in oynadığı 18 Süper Lig maçında aldığı 12 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile gösteriyor ki, Mert'in performansı takımının başarısını doğrudan etkiliyor. Bu maçlarda 14 gole engel olamayan Mert, 7 karşılaşmayı ise gol yemeden kapattı.

Beşiktaş, 2021 yılında Başakşehir'den 1,3 milyon euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Mert Günok ile 2024 yılına kadar sözleşme imzaladı. Ancak sezon sonunda başarılı file bekçisinin kontratını 2026'ya kadar uzatması bekleniyor.

Derbi maçında Mert Günok'un performansı, Beşiktaş'ın galibiyeti için büyük önem taşıyacak. Takımının liderliğini sürdürmek isteyen Beşiktaş, Mert'in başarılı performansıyla bu hedefine ulaşabilecektir.