Beşiktaş'ta şampiyonluk primi 100'er bin dolar

Süper Lig'de aldığı üst üste galibiyetlerle havaya giren ve matematiksel olarak da şampiyonluk şansını artıran Beşiktaş'ta yönetim futbolculara dev bir prim...

Siyah beyazlı takımın yönetimi, şampiyon olmaları durumunda futbolculara 100’er bin dolar (19.5 milyon TL) prim vereceğini açıkladı. Kalan üç maçını kazanıp rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek olan takımın hedefi büyük. 

Süper Lig’de kalan karşılaşmaların hiçbir takım için garantisi olmadığına dikkat çeken Futbol Şube Sorumlusu Emre Kocadağ, takımın sezon sonuna kadar umudunu sürdüreceğini belirtti. Oyuncularına güvendiklerini ifade eden Kocadağ, şampiyonluk yolunda mücadele eden takımların hepsinin aynı şansı olduğunu söyledi.

Siyah beyazlı takımın son maçlardaki performansı ise taraftarlarını umutlandırıyor. Takımın yıldız oyuncuları, sahada gösterdikleri üstün performansla takımı zirveye taşımak için ellerinden geleni yapıyorlar.

Takımın teknik direktörü ise oyuncularının performansından memnun olduğunu ifade etti. Takımın hedefi doğrultusunda çalışmalarına devam edeceklerini belirten teknik direktör, taraftarların desteğiyle birlikte şampiyonluğa ulaşacaklarına inandığını söyledi.

Siyah beyazlı takımın taraftarları da takımlarına inanıyor. Zorlu bir mücadele veren takım, son maçlarda gösterdiği performansla taraftarlarını umutlandırıyor. Takımın şampiyonluğa ulaşması halinde, taraftarların sevinç çığlıkları tüm Türkiye'yi saracak.

Sonuç olarak, siyah beyazlı takımın hedefi büyük. Takımın performansı ve taraftarların desteğiyle birlikte, şampiyonluğa ulaşmaları mümkün görünüyor. Kalan üç maçta takımın nasıl bir performans sergileyeceği ise merak konusu.