Beşiktaş'ta Ceyhun Kazancı'dan transfer açıklaması! En az 4 oyuncu alınacak, gidecek isimler...

Beşiktaş Futbol Direktörü Ceyhun Kazancı, siyah beyazlı takımın kadro planlaması hakkında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Futbol Direktörü Ceyhun Kazancı, takımın geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Kazancı, transferler ve takımdan ayrılacak isimler hakkında detaylı bilgiler verdi.

Kazancı, yaptığı açıklamada Gedson Fernandes'e resmi bir teklifin olmadığını belirtti. Ancak 20 milyon Euro üzeri bir teklif gelirse değerlendirebileceklerini söyledi. Fernandes'in en az bir yıl daha takımda kalmasını istediklerini ifade eden Kazancı, bonservisin yarısı Benfica'da olduğu için 20-25 milyon Euro altı bir teklifin yeterli olmayacağını dile getirdi.

Gelecek sezon için en az 4 transfer yapacaklarını açıklayan Kazancı, bir sağ stoper, 2 orta saha ve bir sağ kanat oyuncusu için çalışmalarının olduğunu belirtti. Orta sahada Josef'in yerini dolduracak bir 6 numara pozisyonu için de transfer yapacaklarını söyleyen Kazancı, diğer transferin ise Dele Alli'nin pozisyonu için olacağını ifade etti.

Nathan Redmond'un takımda kalma ihtimalinin %50 olduğunu belirten Kazancı, kendilerinin Redmond'un kalmasını istediklerini dile getirdi. Ancak henüz karar vermediklerini ve ailesiyle görüşeceklerini söyledi. Fabio Borini için devre arasında teklif yaptıklarını ancak anlaşamadıklarını ifade eden Kazancı, sezon sonu serbest kalacak olan Borini için Şenol Güneş'in talebi olması halinde görüşebileceklerini söyledi. Maxim için ise Gaziantep'in 2,5 milyon Euro istediğini belirten Kazancı, sezon sonu Güneş'in raporuna göre karar vereceklerini söyledi.

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Atiba Hutchinson ile ilgili de açıklamalarda bulunan Kazancı, Hutchinson'un gelecek sezon takımda olmayacağını söyledi. Kendilerine çok şey kattığını belirten Kazancı, Hutchinson'a güzel bir veda yapacaklarını ifade etti. Hutchinson'un teknik ekipte yer almasıyla ilgili bir durumun olmadığını belirten Kazancı, belki bir yıl daha Kanada'da oynayabileceğini söyledi.

Atiba Hutchinson, Beşiktaş'a 2013-2014 sezonunda transfer oldu ve ilk sezonundan itibaren istikrarlı performansıyla dikkatleri çekti. Siyah beyazlı formayla 333 resmi karşılaşmada görev yapan Hutchinson, 269 lig maçında 23 gol atarken 36 da asist yaptı. Avrupa kupalarında ise 42 maçta görev yapan Hutchinson, 1 gol kaydetti. Ziraat Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa organizasyonlarında ise 21 maçta forma giydi.

Beşiktaş yönetimi, Ceyhun Kazancı'nın açıklamaları doğrultusunda gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız verecek. Takımın başarısı için gerekli olan transferlerin yapılması planlanırken, ayrılacak olan oyuncuların yerleri de doldurulacak. Beşiktaş taraftarları ise yeni sezonda takımın başarısı için heyecanla bekleyişlerini sürdürüyor.