Beşiktaş maçı öncesi Galatasaray'da sarı kart alarmı! Rakip Fatih Karagümrük...

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de bugün evinde oynayacağı Fatih Karagümrük ile 18. kez karşı karşıya gelecek.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında lider Galatasaray, bugün saat 19.00'da Nef Stadyumu'nda Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılılar, 22 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyetle topladığı 69 puanla zirvedeki yerini koruyor. Kırmızı-siyahlılar ise 10 galibiyet, 10 beraberlik ve 8 mağlubiyetle 40 puanla 8. sırada yer alıyor.

Galatasaray ile Fatih Karagümrük arasında bugüne kadar ligde 17 kez mücadele gerçekleşti. Bu maçların 11'ini sarı-kırmızılılar kazanırken, 2'sini kırmızı-siyahlılar kazandı ve 4 maç berabere sonuçlandı. Galatasaray bu rekabette 32 gol atarken, Karagümrük ise 13 gol kaydetti. İki takım arasındaki son maçta Galatasaray, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi 2-0 kazanmıştı.

Galatasaray, Süper Lig'de son 3 maçını da kazanarak liderliğini sürdürüyor. Adana Demirspor, Kayserispor ve Alanyaspor'u mağlup eden sarı-kırmızılılar, bu süreçte 12 gol atarken sadece 1 gol yedi. Galatasaray ayrıca Nef Stadyumu'nda son 13 maçta yenilmezlik serisi yakaladı ve son 10 maçını da kazandı.

Sarı-kırmızılı takım, bu sezon evinde oynadığı 14 maçta 12 galibiyet aldı. Sadece 1 kez mağlup olan Galatasaray, topladığı 37 puanla evindeki performansla da zirvedeki yerini koruyor. Son olarak sahasında Kayserispor'u 6-0 mağlup eden sarı-kırmızılı takım, Fatih Karagümrük karşısında da galibiyet hedefliyor.

Galatasaray, bu sezon Süper Lig'de kalesinde en az gol gören takım konumunda bulunuyor. Okan Buruk'un öğrencileri, oynadığı 28 maçta sadece 20 gol yedi ve kalesini 12 maçta gole kapattı. Ayrıca Galatasaray, Fenerbahçe'nin ardından en çok gol atan ikinci takım konumunda bulunuyor.

Fatih Karagümrük karşısında Galatasaray'da Sacha Boey, Sergio Oliveira, Mauro Icardi ve Kerem Aktürkoğlu sarı kart sınırında bulunuyor. Bu futbolcuların sarı kart görmeleri durumunda Beşiktaş derbisinde cezalı duruma düşecekler. Fatih Karagümrük'te ise Barış Alper Yılmaz sarı kart cezasından dolayı forma giyemeyecek.

Galatasaray-Fatih Karagümrük maçını hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Maçın yardımcılıklarını Erdem Bayık ve Esat Sancaktar yapacak. Dördüncü hakem ise Murat Erdoğan olacak.

Galatasaray'ın liderlik koltuğunu korumak için kazanması gereken zorlu mücadelede taraftarlar takımını desteklemeye hazır. Heyecan dolu maçta iki takımın da sahadan galibiyetle ayrılması bekleniyor.

 

galatasaray fatih karagümrük galatasaray fatih karagümrük maçı galatasaray fatih karagümrük maçı ne zaman galatasaray fatih karagümrük maç bileti galatasaray fatih karagümrük maçı kaç kaç bitti spor toto süper lig 31. hafta Galatasaray haberleri Fatih Kar