Beşiktaş kesenin ağzını açacak! Sürpriz 10 numara...

Yeni sezon için transfer çalışmalarına başlayan ve bu konuda yoğun mesai harcayan Siyah-Beyazlı ekip bir süredir 10 numara arıyordu. Beşiktaş aradığı ismi buldu...

Beşiktaş, şampiyonluk yarışından uzak kalmış olsa da sezon sonuna kadar alabileceği kadar çok puan alarak ligi en iyi yerde bitirmeyi hedefliyor. Şenol Güneş ve öğrencileri, Nevzat Demir Tesisleri'nde Ümraniyespor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Dün yapılan antrenmanda, kondisyon ve taktik çalışmaları gerçekleştirildi. Takımın önceki günkü idmanını Başkan Ahmet Nur Çebi de takip etti. 

Beşiktaş yöneticileri, gelecek sezon için hummalı bir çalışma yürütüyor. Kadro mühendisliği açısından çalışmalar devam ederken Ahmet Nur Çebi, Ceyhun Kazancı ve Şenol Güneş üçlüsü arasında görüşmeler de sürüyor. Bu kapsamda, Beşiktaş'ın devre arasında Antalyaspor'a kiraladığı Emrecan Uzunhan da geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Uzunhan, "Sezon sonu için bir planım yok. Her hafta iyi oynamak zorundayım, takıma yardım etmeye çalışıyorum" dedi. 

Beşiktaş'ın transfer gündeminde ise El Ahly'nin ön liberosu Aliou Dieng var. Siyah-beyazlıların Mısır ekibine 2.5 milyon Dolar bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu iddia edilirken, sözleşmedeki özel bonus maddeleriyle bu rakamın 3.5 milyon Dolar'a kadar çıkabileceği ifade edildi. Tecrübeli futbolcuyla birçok Avrupa kulübünün de ilgilendiği belirtiliyor.

Beşiktaş'ın 10 numara eksikliğini gidermek için ise hedefte Belçika'nın Genk takımında forma giyen Mike Tresor var. 23 yaşındaki Belçikalı futbolcunun piyasa değeri 13 milyon Euro seviyesinde bulunuyor. Hücum hattında 10 numara bölgesine ek olarak sol kanat ve santrfor mevkilerinde de görev yapabilen Tresor, bu sezon Genk formasıyla 36 karşılaşmaya çıkıp 8 gol ve 20 asistlik performans ortaya koydu. İdarecilerin, yeni sezonda yer alacakları tüm kulvarda şampiyonluk hedefleyen Şenol Güneş'in talebi doğrultusunda kesenin ağzını açmaya hazır olduğu ifade ediliyor.

Beşiktaş'ın hedefi, sezon sonunda ligi en iyi yerde bitirmek ve gelecek sezon için güçlü bir kadro oluşturmak. Şenol Güneş ve öğrencileri, Ümraniyespor maçı hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Beşiktaş taraftarları da takımlarını destekleyerek, yeni sezonda şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaşmalarını bekliyor.

beşiktaş transfer haberleri beşiktaş transfer haberleri 2023 beşiktaş transfer haberleri transfermarkt beşiktaş transfer haberleri borini beşiktaş transfer haberleri twitter Mike Tresor anında spor anindaspor spor haberleri futbol haberleri transfermarkt