Beşiktaş kaptanı Josef: Utanıyorum!

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Hatayspor'a 2-1 mağlup olan Beşiktaş'ta kaptan Josef De Souza açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş kaptanı Josef De Souza, Hatayspor maçı sonrası yaptığı açıklamada takımının performansından memnun olmadığını belirtti. Maça iyi başladıklarını söyleyen De Souza, ilk yarıda 2-0 veya 3-0 öne geçebilecekken bunu başaramadıklarını ifade etti.

İkinci yarıda da şanslarının olduğunu ancak maçı koparamadıklarını dile getiren Beşiktaş kaptanı, daha agresif ve olumlu şekilde mücadele etmeleri gerektiğini söyledi. Josef De Souza, "1-0'dan sonra maçı koparmak zorundayız ama yapamadık" diyerek takımın performansından memnun olmadığını bir kez daha vurguladı.

Özellikle ikinci golü bulup maçı koparmak için tecrübe gerektiğini belirten De Souza, "bunu gösteremedik" diyerek üzüntüsünü dile getirdi. Ayrıca Hatayspor'a saygısı olduğunu ifade eden kaptan, Beşiktaş'ın büyüklüğünü kavramaları gerektiğini söyledi.

Beşiktaş'ın yenilgiye alışık olmadığını belirten De Souza, "utanıyorum" diyerek takımın performansından dolayı utanç duyduğunu sözlerine ekledi. Oyuncular olarak aynaya bakarak utanmaları gerektiğini ifade eden kaptan, "utanmamız gereken bir mağlubiyet oldu" dedi.

Beşiktaş taraftarları da takımın performansından memnun değil. Josef De Souza'nın açıklamaları sonrası taraftarlar da takımın daha iyi mücadele etmesi gerektiği konusunda hemfikirler. Umarız Beşiktaş, önümüzdeki maçlarda daha iyi bir performans sergiler ve taraftarlarını mutlu eder.