Beşiktaş James Rodriguez ile görüşmelere başladı!

Futbol ve Spor Haberleri - Spor Toto Süper Lig'de aldığı seri galibiyetlerle birlikte şampiyonluk yarışına tutunan Beşiktaş'ta kurmaylar bir yandan da transf...

Beşiktaş, Şenol Güneş yönetiminde gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Siyah-beyazlıların gündemindeki oyuncu için ilk görüşmenin gerçekleştiği öne sürüldü. Ancak, oyuncunun çok sayıda talibi olduğu belirtildi.

Beşiktaş'ın ara transfer ve tescil döneminde Gaziantep FK'dan kiraladığı Alexandru Maxim ile yollarını ayırmaya hazırlandığı da gelen haberler arasında. Rumen futbolcunun performansı sonrası sezon sonunda Beşiktaş'ın vedalaşma kararı aldığı ifade edildi. Siyah-beyazlıların yeni isimler üzerine yoğunlaştığı da belirtiliyor.

Beşiktaş'ın gündemine dahil ettiği bir diğer isim ise James Rodriguez. Ancak, Kolombiyalı oyuncunun henüz olumlu bir yanıt vermediği aktarıldı. Brezilya temsilcisi Botafogo'nun da devrede olduğu ancak Rodriguez'in bu teklife de olumsuz yaklaştığı kaydedildi. Beşiktaş'ın transferden tamamen vazgeçmediği, ancak diğer isimlere de yöneldiği vurgulandı.

James Rodriguez, Envigado altyapısında yetişti ve daha sonra Banfield, Porto, Monaco, Real Madrid, Bayern Münih, Everton ve Al Rayyan'da forma giydi. Toplamda 148 milyon 630 bin euro bonservis bedeli ödenen 31 yaşındaki on numara, Kolombiya Milli Takımı'nda da 90 maçta 26 gol attı. Rodriguez'in güncel piyasa değeri ise 9 milyon euro.

Beşiktaş'ın transfer çalışmaları devam ederken, taraftarlar ise yeni sezon için heyecanla bekleyişlerini sürdürüyor. Siyah-beyazlıların hangi oyuncuları kadrosuna katacağı ise merak konusu olarak takip ediliyor.