Beşiktaş'ın eski yıldızı Tomas Sivok, Beşiktaş - Galatasaray derbisini değerlendirdi! 'Çok zor maç! Galatasaray şampiyon olur...'

Ülkemizde bir dönem Beşiktaş ve Bursaspor formaları giyen 39 yaşındaki eski Çek futbolcu Tomas Sivok, Süper Lig'de pazar günü oynanacak Beşiktaş-Galatasaray...

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş ve Galatasaray arasındaki dev derbi heyecanı tüm futbolseverleri sarıyor. Bu önemli karşılaşma öncesinde eski Beşiktaşlı savunmacı Tomas Sivok, düşüncelerini paylaştı.

Şenol Güneş'in Beşiktaş'ı önümüzdeki sezon şampiyon yapacağına inandığını belirten Sivok, tecrübeli teknik adamın takımı çok iyi tanıdığını ve ciddi bir antrenör olduğunu söyledi. Beşiktaş'ın son haftalardaki başarılı performansına da değinen Sivok, Şenol Güneş yönetimindeki takımın çıkışa geçtiğini ve derbi öncesinde de iyi bir form grafiği yakaladığını ifade etti.

Geçtiğimiz haftalarda Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 4-2 mağlup eden Beşiktaş'ın başarısını da yorumlayan Sivok, bu zaferin takım için çok önemli olduğunu ve Fenerbahçe'nin sahasında böyle bir sonuç almanın gerçekten güzel ve özel bir şey olduğunu söyledi. 

Beşiktaş-Galatasaray derbisi hakkında da konuşan Sivok, her iki takımın da çok iyi kadrolara sahip olduğunu ve derbinin çok zor geçeceğini vurguladı. Ancak Sivok'un kalbi Beşiktaş'tan yana. Cenk Tosun ve Aboubakar gibi önemli hücum oyuncularının derbide çok ciddi bir fark yaratabileceğine inanan Sivok, Beşiktaş'ın defans bloğunu da iyi bir şekilde ayakta tutabileceğine inandığını belirtti.

Lider Galatasaray'ın performansı hakkında da konuşan Sivok, takımın önemli yıldızlarına sahip olduğunu ve bu oyuncuların iyi bir performans sergilediğini söyledi. Galatasaray'ın bu sezon şampiyon olacağına inanan Sivok, Türkiye'deki derbi atmosferini de özlediğini belirtti.

Son olarak Beşiktaş taraftarının takımına olan desteği hakkında konuşan Sivok, siyah beyazlıların en iyi taraftara sahip olduğunu söyledi. Deplasmanda oynamanın Galatasaray için çok zor olacağını ifade eden Sivok, Beşiktaş taraftarının farklı bir atmosfer oluşturduğunu ve bu takımla oynamanın büyük bir onur olduğunu sözlerine ekledi.

Türk futbolseverlerin heyecanla beklediği Beşiktaş-Galatasaray derbisi, her iki takımın da mücadelesiyle nefes kesici anlara sahne olacak gibi görünüyor.