Beşiktaş galibiyeti sonrası Hatayspor'da Volkan Demirel kendinden geçti! Valerien Ismael'e tepki...

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Atakaş Hatayspor'un Beşiktaş'ı 2-1 yendiği maçta Volkan Demirel büyük sevinç yaşadı. Maçın ardından gol ve alibiyet...

Hatayspor, Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederek büyük bir zafer elde etti. Maçın son dakikasında gelen golle galibiyeti alan Hatayspor'da Teknik Direktör Volkan Demirel'in sevinci taraftarlar tarafından büyük ilgi gördü.

Karşılaşmada ilk gol Beşiktaş'tan geldi. Müsabakanın henüz 31. saniyesinde Weghorst'un golüyle geriye düşen Hatayspor, ikinci yarıda Ze Luis ve Kaan Kanak'ın golleriyle maçı 2-1 kazandı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Hataysporlu oyuncular saha içinde zafer turu atarken Volkan Demirel, taraftarların sevgi gösterileriyle karşılaştı.

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Volkan Demirel, "Beşiktaş'ın nasıl bir camia olduğunu biliyorum. Ülkenin en büyük kulüplerinden, bunu kimse inkar edemez. Ama bizim kazanmamız gerekiyordu. Kazanacağımızı biliyorduk. Şu an sevinçten kafam bir dünya" dedi.

Hatayspor, Volkan Demirel yönetiminde çıktığı son 4 maçta 3 galibiyet ve 1 yenilgi alarak büyük başarıya imza attı. Bu başarı, takımın geleceği için umut verici bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Maç sonunda iki takım kulübeleri arasında yaşanan gerginlik hakkında da konuşan Volkan Demirel, rakip takımın son dakikada kendilerine vermesi gereken taca müdahale etmediği için Valerien Ismael'e tepki gösterdi.

Basın toplantısında konuşan Volkan Demirel, "Kazanmamız gereken maçı kazandık. İlk yarıda biraz gol erken gelmesinden dolayı tedirginlik vardı. Ama ikinci yarı devrede neler yapabileceğimizi, ne yapmak istediğimizi anlatmaya çalıştık. Neticesinde de takım çıkarak çok güzel iki tane golle, organize iki tane golle maçı kazanmasını bildi. O yüzden ben tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Hatayspor'un bu galibiyeti, takımın moralini yükseltirken, gelecek haftalardaki müsabakalar için de umut verici bir tablo çiziyor. Taraftarlar ise bu zaferi coşkuyla kutlayarak takımlarına desteklerini sürdürüyorlar.