Beşiktaş - Galatasaray derbisinde Burak Yılmaz sürprizi

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş'ın Galatasaray'ı konuk ettiği derbiyi izleyenler arasında birçok tanıdık isim yer aldı.

Galatasaray, liderlik mücadelesi verdiği ligde zorlu bir derbi maçında Beşiktaş'a konuk oldu. Maçı takip edenler arasında, her iki takımda da forma giyen Burak Yılmaz da yer aldı. Karşılaşmayı locadan takip eden Burak Yılmaz'ın zaman zaman ayakta maçı takip ettiği görüldü.

Beşiktaş'ın eski futbolcularından Andreas Beck de derbi maçını tribünden takip etti. Beşiktaş'ta 2 şampiyonluk yaşayan ve Stuttgart'a transfer olan Alman sağ bek Andreas Beck, eski takımını yalnız bırakmadı. Karşılaşmayı tribünden takip eden Beck, mücadele öncesinde Atiba Hutchinson ile bir süre sohbet etti.

Derbi maçı dolu tribünler önünde oynandı. İl Güvenlik Kurulu'nun aldığı karar sonrasında Galatasaray taraftarları tribünlerdeki yerlerini alamadı. Ancak Beşiktaş taraftarları, satışa çıkan biletlerin büyük çoğunluğunu tüketerek takımlarına destek oldular.

Galatasaray'ın liderliği korumak için çıktığı bu zorlu mücadelede Beşiktaş'a konuk olması, derbinin heyecanını daha da arttırdı. Her iki takımın taraftarları da, takımlarına destek olmak için tribünleri doldurdu. Maçın sonucu ise merakla bekleniyor.